Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 16 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
2 2

 Περίληψη

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Α.Ο. Τρίκαλα 2-2 (14’ Κέρη, 74’ Φαζός-47’ πεν. Ριζογιάννης, 52’ αυτ. Βοσνακίδης)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή Ευκαιρία για τα Τρίκαλα. Κοντινό πλασέ του Σταματή, η μπάλα κόντραρε στο Φαζό και κατέληξε κόρνερ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Σκοπελίτης αντί Κυτσιανικούλη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τα Τρίκαλα, Λώττας αντί Παπαγεωργίου
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-2 ο Ολμπιακός Βόλου, Σκόρερ ο Φαζός με κοντινή προβολή, έπειτα από υπέροχη σέντρα του Κέρη από τη δεξιά πλευρά.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τα Τρίκαλα, Γιαννίτσης αντόι Γρηγορόπουλου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ναβαλόν αντί Βοσνακίδη
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κεφαλιά του Φαζού, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κέρη από την αριστερή πλευρά, μπλοκάρει ο Ζαρόπουλος.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Ζαρόπουλος απέκρουσε στη δεξιά γωνία της εστίας του.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ο Φαζός έπιασε κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Ζαρόπουλος απέκρουσε σωτήρια στη δεξιά πλευρά της εστίας του.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ράντι αντί Μητρόπουλου
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ. 1-2 ο Α.Ο. Τρίκαλα. Ο Φαζός σημείωσε αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους. Ολυμπιακός Βόλου-Α.Ο. Τρίκαλα 1-1 (14' Κέρη-47' πεν. Ριζιογιάννης)
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 ο Α.Ο. Τρίκαλα, με το πέναλτι-φάντασμα που καταλόγισε ο διαιτητής, κ. Ζαμπαλάς. Ο Ριζογιάννης ισοφάρισε σε 1-1.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Α.Ο. Τρίκαλα
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Ο Κουσιανικούλης πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και με ωραία κίνηση βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζαρόπουλου.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Τρίκαλα) Σουτ του Σταματή, απέκρουσε ο Ξενοδόχοφ στην αριστερή γωνία της εστίας του.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ο Ολυμπιακός Βόλου. Σκόρερ ο Κέρη με κεφαλιά ψαράκι, μετά από σέντρα του Πόζογλου από τη δεξιά πλευρά.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Χλιαρό σουτ του Τσίτα, μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την μαγική μπαλιά του Κέρη στον Πόζογλου, εκείνος προσπαθεί να κρεμάσει τον Ζαρόπουλο, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Ολυμπιακός Βόλου) Κίτρινη κάρτα στον Τσιάρα
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Πόζογλου, Κέρη, Τσίτας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Τσίπρας, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου). Βοηθοί: Μάνος, Στάικος (Λάρισας). 4ος διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

eeep eeep