Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 18 | SUPER LEAGUE 2

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 13:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του Αγώνα με σκορ 2-0 για την Παναχαϊκή απέναντι στον Εργοτέλη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 λεπτά έξτρα χρόνος.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κατοίκος ακυρώνει γκολ του Εργοτέλη που το εκτέλεσε ο Μαζουλουξής ως οφ σάίντ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φροξυλιάς αντί του Μασούρα για την Παναχαϊκή.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Aτεφ του Εργοτέλη πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει σε χέρι ή σώμα αμυντικού. Ο διαιτητής Κατοίκος, έδειξε συνέχεια στο ματς.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντωνακόπουλος αντί του Ανάκογλου για την Παναχαϊκή.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης είχε μια ωραία ευκαιρία με τον Έφορντ να κάνει μια σέντρα-σουτ, αλλά ο Καπουτάγλης διώχνει σε κόρνερ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός ο Μανουσάκης και εντός ο Μέντχαντ, για τον Εργοτέλη.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή βρέθηκε πολύ κοντά στο 3-0 καθώς ο Μαυρίας πετυχαίνει το πάνω δοκάρι του Καλογεράκη, σε δεύτερο χρόνο ο Κυνηγόπουλος σουτάρει δυνατά αλλά ο Καλογεράκης καταφέρνει να αποκρούσει,σώζοντας σωτήρια την ομάδα του.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο 2ο Ημίχρονο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου Ημιχρόνου, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 2-0 για την Παναχαϊκή.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτη καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καλογεράκη.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για την Παναχαϊκή
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπάτζιος
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά η άμυνα της Παναχαϊκής δείχνει να είναι πολύ δυνατή.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Τσέλιος έσπασε πολύ ωραία την μπάλα για τον Έφορντ ο οποίος έκανε ένα άστοχο συρτό σουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά την εκτέλεση του Φαόυλ η ΠαναχαΪκη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να κάνει το γκολ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασούρας κάνει φάουλ στον παίκτη του Εργοτέλη, τον Μπουτσάκη. Η μπάλα είναι στημένη από καλό σημείο για την Παναχαϊκή.
19ΓΚΟΛΜυτίδης
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μυτίδης
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 για την Παναχαϊκή με σκόρερ τον Μυτίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από κόρνερ του Μαυρία.
12ΓΚΟΛΜαυριάς
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μαυριάς
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή, άνοιξε το σκορ στο ματς(1-0), αφού μόλις βρήκε την ευκαιρία ο Μυτίδης έδωσε μια ωραία πάσα στον Μαυρία, με τον τελευταίο να πλασάρει στα δίχτυα του Καλογεράκη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της Αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών), Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών) - Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), 4ος διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παναχαϊκή (Αλέξης Σπυλιόπουλος): Καπουτάγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυρίας, Μυτίδης, Ανάκογλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μποτέ Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Κατσούρι, Εφορντ, Ατεφ, Μανουσάκης

eeep eeep