Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 14 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 5

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 26 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Πόντου. Μπήκε ο Μουρατίδης, βγήκε ο Αναστασιάδης.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το σουτ του Γιαννιτσάνη μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Προφυλλίδης
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Προφυλλίδης απέκρουσε το σουτ του Ιωαννίδη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Aλλαγή για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Γιαννιτσάνης στη θέση του Μπλάζιτς.
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κραγιόπουλος
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-0 για τον Απόλλωνα. Από πάσα του Μαρκόβσκι, ο Κραγιόπουλος σκόραρε με κοντινό πλασέ.
64ΓΚΟΛΚραγιόπουλος
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις τα πρώτα λεπτά του β' μέρους. Ασφαλώς όλα έχουν κριθεί.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγές για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κραγιόπουλος αντί του Μπεντινέλι και ο Πατράλης αντί του Κολ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
38ΓΚΟΛΜπεντινέλι
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπεντινέλι
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το σουτ του Μπεντινέλι έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπεντινέλι έδωσε στον Μαρκόβσκι, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ, σούταρε και αστόχησε.
29ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΙωαννίδης
29ΓΚΟΛΙωαννίδης
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για τον Απόλλωνα. Ο Ιωαννίδης σκόραρε από την άσπρη βούλα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Ιωαννίδης ανατράπηκε από τον Προφυλλίδη.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Κολ έδωσε στον Μπεντινέλι, αυτός σούταρε έξω από την περιοχή και σκόραρε.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον Απόλλωνα Σμύρνης με σουτ του Κολ έξω από την περιοχή.
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπεντινέλι
18ΓΚΟΛΜπεντινέλι
17ΓΚΟΛΚολ
17ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κολ
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων Πόντου έχει κατέβει με 12 παίκτες στην αποστολή. Υπενθυμίζεται ότι δεν είχε παίξει στα δύο προηγούμενα ματς και αν συνέβαινε αυτό και σήμερα, θα είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν κάθεται στον πάγκο, αλλά συνεργάτης του. Πριν από το ματς οπαδοί της ομάδας ζητούσαν την αποχώρησή του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Προφυλλίδης, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Στόικος, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Αναστασιάδης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Γιαννακόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Τσαμπούρης, Ρώσση, Ζησόπουλος, Λαρέα, Γκίνο, Μπλάζιτς, Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννιδης, Μαρκόβσκι.

eeep eeep