Αναφορά Αγώνα: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 11 | SUPER LEAGUE 2

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 05 Ιανουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, Καραϊσκάκης - Κέρκυρα 3-0.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Κραϊσκάκης)Σουτ Νταλακούρα από καλή θέση αδύναμο, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Γυφτοκώστας αντί Αλμπάνη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Κίτρινη στον Παναγιώτου
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Κέρκυρα) Μπαμιόγλου αντί Γκίτσης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης)Νταλακούρας αντί Ψιάνου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Κέρκυρα) Γκασίδης αντί Πέδρο
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ο Χατζηστραβός από τα δεξιά γύρισε στον ξεχασμένο Κυβελίδη που εξ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω στον Παγκράτη.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Τερεζίου αντί Τσούτση
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή Φάση για την ομάδα του Καραϊσκάκη με την εκτέλεση του κόρνερ από τον Χατζηστραβό ολομόναχος ο Κυβελίδης πήρε την κεφαλιά, όμως αυτή κατέληξε στην αγκαλιά του Παγκράτη.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Σουτ του Παναγιώτου μέσα από την περιοχή και πλάγια η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια
56ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χατζηστραβός
56ΓΚΟΛΧατζηστραβός
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 ο Καραϊσκάκης, Έπειτα από μπαλιά του Κυβελίδη ο Αλμπάνης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Παγκράτη, η μπάλα έφτασε στον Παναγιώτου που τροφοδότησε τον Χατζηστραβό και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.
47ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΤσούτσης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 ο Καραϊσκάκης, ο Αλμπάνης με κίνηση παρόμοια με το πρώτο γκολ σέντραρε από τα δεξιά και ο Τσούτσης με καρφωτή κεφαλιά αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα για το 2-0.
47ΓΚΟΛΤσούτσης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Κέρκυρα) ο Νικολούδης πέρασε στη θέση του Ντε Νικολο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη 2ου ημιχρόνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στην Άρτα, (Καραϊσκάκης - Κέρκυρα 1-0)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Παναγιώτου πλάσαρε από τη γωνία της μικρής περιοχής με τον Παγκράτη να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ο Τσούτσης έφυγε στην πλάτη της άμυνας όμως απέναντι από τον Παγκράτη και υπό την πίεση του αμυντικού σούταρε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο δοκάρι για τον Καραϊσκάκη, όταν σε σέντρα του Καψάλη ο Τσούτσης στην καρδιά της άμυνας πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Κέρκυρας
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Βαθιά μπαλιά του Τσούτση για τον Αλμπάνη που τον βρήκε μέσα στην περιοχή, όμως στην προσπάθεια του να περάσει τη μπάλα πάνω από τερματοφύλακα και αμυντικό, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του αμυνόμενου και κατέληξε κόρνερ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Κέρκυρα) Ο Μίσκου από πολύ πλάγια δοκίμασε με απευθείας εκτέλεση φάουλ κάτι φιλόδοξο, με τη μπάλα να περνά ένα μέτρο πάνω από την εστία και τον Μέλκα να ελέγχει τη φάση.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Κέρκυρας,τον Πέδρο
26ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χατζηστραβός
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ο Αλμπάνης απέφυγε τον αντίπαλο του από δεξιά στην ταχύτητα και γύρισε στον Χατζηστραβό που πλάσαρε με τη μία, με τη μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι να καταλήγει στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0.
26ΓΚΟΛΧατζηστραβός
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καραϊσκάκης βρέθηκε πολύ κοντά στο 1-0, με τον Τσούτση με μια ωραία ενέργεια να περνάει ανάμεσα από δύο αντιπάλους και μπήκε στην περιοχή, όμως απέναντι από τον γκολκίπερ που του είχε κλείσει το οπτικό πεδίο γύρισε σε ένα σημείο που δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Τσούτσης, Χατζηστραβός και Μέτσε άλλαξαν ωραία τη μπάλα, με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε σε σώμα αντιπάλου και πέρασε δίπλα από την εστία κόρνερ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Ο Αλμπάνης πάτησε από τα δεξιά περιοχή και έκανε νέο διαγώνιο σουτ με τη μπάλα αυτή τη φορά να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παγκράτη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Καραϊσκάκης) Διαγώνιο μονοκόμματο σουτ του Αλμπάνη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παγκράτη.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλούν και οι Κερκυραίοι με τον Μίσκου στην κόντρα επίθεση να σουτάρει από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα κάπου να κοντράρει και να περνά δίπλα από την εστία του Μέλκα κόρνερ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη μεγάλη φάση για τον Καραϊσκάκη, με τον Καψάλη να σεντράρει και τον Τσούτση με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο Ματς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καραϊσκάκης(Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Παναγιώτου, Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστραβός, Αλμπάνης, Τσούτσης, Κυβελίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρούσσος Θανάσης (Κορινθίας), Βοηθοί: Πήττας Άγγελος (Ηλείας) - Καραλής Γιάννης (Ηλείας), 4ος: Ματσούκας Μιχάλης (Αιτωλοακαρνανίας), Παρατηρητής: Μάνθος Χρυσόστομος (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κέρκυρας: Παγκράτης, Βλάχος, Τσάνης, Ζερβόπουλος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ντε Νικολο, Πέδρο, Λεπενιώτης, Μίσκου, Γεωργακόπουλος

eeep eeep