Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Round 1 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ «8»

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 17:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Καπνίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα Τρίπολης.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κώτσιρας βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη, γύρισε και έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από την εστία του Κατσιμήτρου.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ματριακαρντί αντί Τσιλιανίδη
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός έχει πέσει πολύ, με τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη να προσπαθούν να βρουν χώρους για να κάνουν σουτ.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Γροντής αντί Μαζουλουξή
69 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κοιλιάρα του Εργοτέλη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Φερνάντεζ αντί Ρόλε
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Κυριακόπουλος αντί Ιγκλέσιας.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Μαζουλουξή του ΕΡΓΟΤΕΛΗ
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ιατρούδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουρσέλης έκανε γέμισμα στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ, ο Μπάτζιος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στην τηλεοπτική επανάληψη της φάσης φάνηκε πως υπήρξε οφσάιντ που πάλι δεν υποδείχθηκε από την Μαρία Δέτση.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ρόλε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ και άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Μαρτίνεθ
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καπνίδης έκλεψε την μπάλα από τον Τριανταφυλλόπουλο και έφτασε μέχρι την εστία του Αστέρα Τρίπολης, αλλά στην τελευταία προσποίηση γλίστρησε και δεν κατάφερε να κάνει το σουτ, με τον Αθανασιάδη να διώχνει.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καλτσά του Αστέρα Τρίπολης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Κουατένγκ, ο Καπνίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή μόνος με το τέρμα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλιανίδης δοκίμασε ένα φιλόδοξο μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Εργοτέλη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανιάς βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη, έκανε το σουτ και έδιωξε με τις γροθιές ο Κατσιμήτρος.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, με τον Εφορντ να νιώθει ενοχλήσεις και τον Καπνίδη να περνά στη θέση του.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Καλτσά που πήρε την μπάλα στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κοιλιάρας αντί Μπαχανάκ που ένιωσε ενοχλήσεις και αποχωρεί νωρίς από την αναμέτρηση στον ντεμπούτο του με την ομάδα του Ηρακλείου.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανιάς πέρασε και τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια και δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ αφού έδιωξαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα Τρίπολης με υπόδειξη οφσάιντ - Ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά σε σέντρα, αλλά ήταν όντως μπροστά από την άμυνα του Εργοτέλη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη επίθεση του Αστέρα Τρίπολης, πάλι από δεξιά και πάλι κόντρα στην περιοχή πριν γίνει το τελικό σουτ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα στον Κώτσιρα στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, εκείνος από πλάγια έβγαλε την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Τσιλιανίδη χτύπησε στην πλάτη του Μανιά και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Tσιλιανίδη να κάνει σουτ που έδιωξε ο Κατσιμήτρος και στη συνέχεια από το κόρνερ η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία χωρίς να μπορέσουν να κάνουν προβολή δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Οικονόμου, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Κουατένγκ, Ιατρούδης, Έφορντ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος Εργοτέλη: Τζελέπης, Γροντής, Μπουτσάκης, Καπνίδης, Ροβίθης, Κατσούρρι, Κοιλιάρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο πραγματοποιεί με τον Εργοτέλη ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, Πατρίκ Μπαχανάκ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος Αστέρα: Παπαδόπουλος, Φερνάντεθ, Μπελόκ, Ματρικάρντι, Δουβίκας, Χριστόπουλος, Κυριακόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθήνας) Βοηθοί: Φωτόπουλος, Δέτση (Αθήνας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Βλάχος, Ρόλε, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

eeep eeep