Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Round 2 | 8oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ χαμηλός ρυθμός και πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά που δεν αφήνουν περιθώρια για φάσεις.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Κύρκου αντί Γεωργιάδη
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουντουρά έπιασε κεφαλιά ψαράκι μέσα από την περιοχή του Πανιωνίου, αλλά ο Μάλερμπ έδιωξε.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ - Σπιριδόνοβιτς αντί Σιντί και Μασούρας αντί Τσιλούλη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Σπόλιαριτς αντί Καλαϊτζίδη
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Δαλιανόπουλος αντί Κυβελίδη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Άλμπεργκ πήρε ωραία κάθετη πάσα από τον Πίρις Ρίβαςκαι με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Άλμπεργκ πήρε ωραία κάθετη πάσα και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία επίθεση του Απόλλωνα Πόντου με τον Σουντουρά από αριστερά, ο οποίος άνοιξε στον Τσουμάνη, αλλά το σουτ που έκανε στην κλειστή γωνία έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Άλμπεργκ εκτέλεσε το φάουλ από 35 μέτρα και πλάγια με στόχο την εστία του Απόλλωνα Πόντου, αλλά εκείνη χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ - Σεράφ αντί Καμαρά
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Σιντί πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στο "γάμα" της εστίας του Θεοδωρόπουλου που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Σιντί πήρε την μπάλα στην περιοχή έπειτα από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Τσιλούλη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Απόλλωνα Πόντου για δεύτερη φορά.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Σιντί του Πανιωνίου που έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουντουρά δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή του Πανιωνίου και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Μάλερμπ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση στην περιοχή του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα Πόντου, με προσπάθειες που απέφεραν δύο διαδοχικά κόρνερ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές πάσες πλέον στη μεσαία γραμμή, με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου να περιμένουν την αντίδραση του Απόλλωνα Πόντου και να ψάχνουν την κόντρα.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Άλμπεργκ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ - Ο Τσιλούλης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Σαμαρά στην μεγάλη περιοχή, έπεσε εύκολα, αλλά ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πορτουλίδης δοκίμασε την "κομπίνα" στην εκτέλεση φάουλ από τα όρια της περιοχής, αλλά ο Μπάλερμπ μπλόκαρε.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης μπήκε από πλάγια στην περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, αλλά τον πρόλαβε ο Θεοδωρόπουλος και έδιωξε με τα πόδια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πανιώνιος(Ζοζέ Ανιγκό): Μάλερμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης, Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο, Σιντί, Καμαρά
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

eeep eeep