Αναφορά Αγώνα: ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΠΑΟΚ | Round 3 | 4oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ εν ΠΑΟΚ
0 6

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:18 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-6 Ο Πρίγιοβιτς έκανε την προβολή στην κίνηση μετά από ωραίο γύρισμα του Λύραντζη
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Πρίγιοβιτς εκμεταλλεύθηκε το λάθος γύρισμα του Λάμπρου, πήρε την μπάλα στην περιοχή και την έστειλε με σουτ στα δίχτυα.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Καρέλης σημείωσε με σουτ το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση και το 4ο του ΠΑΟΚ.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Λύραντζης αντί Κρέσπο
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Μπαλογιάννης αντί Μπίσεσβαρ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Πρίγιοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του Μπίσεσβαρ
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Κοκκόρης αντί Βούκοβιτς που έφυγα τραυματίας
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Κατσέρης αντί Μάγκα
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ουάρντα ήταν εκείνος που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Κοκκαλάς
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Λάμπρου αντί Κολλαρά.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς αντί Ακπόμ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το δεύτερο γκολ δεν έχει πέσει ο ρυθμός, ο ΠΑΟΚ κρατά την κατοχή και πιέζει, αλλά δεν έχει βρει φάσεις.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Κάνιας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αήττητου με σουτ και ωραίο γύρισμα από τον Λημνιό.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπίσεσβαρ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Καρέλης με πλασέ μετά από γέμισμα του Ουάρντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πήρε την μπάλα από το λάθος διώξιμο του Βούκοβιτς.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κρέσπο έκανε επαφή με την μπάλα που πήρε περίεργα φάλστα και χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Αήττητου.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουάρντα, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Αήττητου
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γροντή, η μπάλα πήγε προς την εστία, αλλά ο Ρέι δεν αιφνιδιάστηκε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Τάκης Χριστόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Ηρακλής, Σταματάκης, Γροντής, Κασνέτση, Χατζηιωαννίδης, Μάγκας, Καλογέρης, Βούκοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Τόσκα, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Καρέλης, Λημνιός, Άκπομ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών) ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς, Μεϊντανάς (Αχαΐας)

eeep eeep