Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΣΠΑΡΤΗ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Ιατρούδης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕ ΔΕΚΑ Η ΣΠΑΡΤΗ - Ο Ρόμο τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει την αναμέτρηση με τη Σπάρτη να έχει ολοκληρώσει τις αλλαγές της και να αγωνίζεται με δέκα.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έφορντ γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι που ήταν ο Ροβίθης, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Κρασνίκι λίγο μετά την είσοδο του, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Κρασνίκι αντί Ζαχαριουδάκη
78Βγήκε Ανδρέας Ζαχαριουδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σκελκίμ Κρασνίκι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Καπνίδης αντί Κούατενγκ
70Βγήκε Τσαρλς Κουατένγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη με σουτ του Κατσούρρι που έδιωξε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης και στη συνέχεια ο Μπουρσέλης στα σώματα.
67ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΧρήστος Μπάτζιος
67ΓΚΟΛΧρήστος Μπάτζιος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπάτζιος έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Εργοτέλη.
65Βγήκε Γιώργος Αγγελόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κορεντίν Τιράρ (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Τιράρ αντί Αγγελόπουλου
59Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ροβίθης αντί Μπουτσάκη
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έφορντ μπήκε στην περιοχή και ενώ μπορούσε να κάνει το σουτ γύρισε την μπάλα στο πέναλτι και εκεί έκοψαν οι αμυντικοί της Σπάρτης.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Καινούργιος
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα φεύγει άουτ μετά από σουτ Ζαχαριουδάκη μέσα από την περιοχή του Εργοτέλη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Κώστας Προβυδάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ορέστης Κατσούρρι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κατσούρρι αντί Προβυδάκη
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41ΔΟΚΑΡΙΓιάννης Ιατρούδης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Ιατρούδης έπιασε κεφαλιά μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Κούατενγκ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Σπάρτης.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πατρίκ Μπαχανάκ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έφορντ βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία της Σπάρτης.
30Βγήκε Μάρτιμ Γκαλβάο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χοακίν Ρόμο (MΕΣΟΣ)
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ο Ρόμο στη θέση του Γκαλβάο που χτύπησε στον ώμο και δεν μπορεί να συνεχίσει.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Γκαλβάο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για την Σπάρτη.
27ΓΚΟΛΜάρτιμ Γκαλβάο
27ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜάρτιμ Γκαλβάο
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Προβυδάκης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ σε μαρκάρισμα του Προβυδάκη στον Ζαχαριουδάκη
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρες στην μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα του Προβυδάκη, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Ιατρούδη και έφυγε λίγο άουτ.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λώλος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης προσπαθεί να βρει χώρους από τα πλάγια και να απειλήσει για να ανοίξει την άμυνα της Σπάρτης.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έρφοντ έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Σπάρτης, η μπάλα πέρασε άουτ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαρκάρισμα του Προβιδάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο επιθετικός της ομάδας του Εργοτέλη έπεσε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλο από τα όρια της μεγάλης περιοχής του Εργοτέλη, η μπάλα στα χέρια του Κατσιμήτρου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Μαρίνος Σατσιάς): Πάντος, Κολτσίδας, Λώλος, Τσίμαν, Ζαχαριουδάκης, Αρώνης, Τιεντσέ, Νάτσης, Αγγελόπουλος, Γκαλβάο, Καινούργιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Καλλής (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Μπαχανάκ, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Μπρους, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κορεντίν Τιράρ
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κολτσίδας

eeep eeep