Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ | Round 1 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΠΑΟΚ
1 5

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h
Attendances : 8

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-5 Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Κάμπος, κεφαλιά πάσα του Κουλούση για τον Σάκχοφ που ερχόταν στο δεύτερο δοκάρι και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μυστακίδης έκανε κεφαλιά στην εστία, ο Αποστολίδης είχε για ακόμη μια φορά καλή αντίδραση.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μυστακίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία των Τρικάλων.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Μυστακίδης αντί Μπίσεσβαρ, με τον νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή να επιστρέφει σε επίσημο παιχνίδι μετά από οκτώ μήνες
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Έπειτα από ωραίο γύρισμα του Σάκχοφ,ο Κάμπος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε τέσσερα τα γκολ του ΠΑΟΚ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Κουλούρης αντί Πέλκα
73Βγήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Τσιάρας αντί Ανδρεόπουλου
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πέλκα, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των Τρικάλων και έφυγε κόρνερ.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Μπίσεσβαρ μπήκε στην περιοχή μόνος μετά από ωραία πάσα του Πρίγιοβιτς και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αποστολίδη που έκανε έξοδο, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την εστία του.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Κάμπος αντί Λημνιού
66Βγήκε Μιχάλης Γιαννίτσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
66Βγήκε Στράτος Χιντζίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Ντίνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ντίνας αντί Χιντζίδη και Ζγκούρη αντί Γιαννίτση
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στην περιοχή των Τρικάλων, στο δεύτερο δοκάρι ο Μάτος έπιασε το σουτ που έφυγε άουτ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πέλκα μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έπεσε και έδιωξε την μπάλα.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Μάτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παρότι ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε παράβαση για φάουλ του Μάτος στον Βέρτζο πριν την επίτευξη του γκολ, ο διαιτητής Φωτιάς πήρε την φάση πάνω του και έδειξε σέντρα. Το τηλεοπτικό ριπλέι δικαίωσε τον βοηθό, αφού υπήρχε παράβαση και δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέλκας μπήκε στην περιοχή των Τρικάλων, έκανε το γύρισμα στον Πρίγιοβιτς που δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπίσεσβαρ που έπεσε στην περιοχή των Τρικάλων μετά από διεκδίκηση με τον Γιαννίτση.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μάτος με σουτ από την περιοχή μετά από επέμβαση του Αποστολίδη άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε κάθετη πάσα του Πέλκα και σουτ του Πρίγιοβιτς που έδιωξε ο Αποστολίδης, αλλά πήρε το "ριμπάουντ" ο Μάτος.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Δεληγιαννίδη του ΠΑΟΚ για φάουλ πάνω στον Πάνο.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καπό των Τρικάλων για έντονη διαμαρτυρία στον βοηθό διαιτητή για φάουλ που όπως έδειξε η τηλεοπτική επανάληψη, όντως του έγινε.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Καπός
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΟΚ διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας, αλλά οι σωστές τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών των Τρικάλων τον δυσκολεύουν στο να βρει φάσεις.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Πάνου, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που κρατάνε περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν έχουν κάνει πολλές τελικές προσπάθειες. Αντίθετα η ομάδα των Τρικάλων ψάχνει φάσεις στις αντεπιθέσεις.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πέλκα από τα όρια της περιοχής των Τρικάλων, η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος, αλλά ο Αποστολίδης μπλόκαρε.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ανδρεόπουλου των Τρικάλων για μαρκάρισμα πάνω στον Μπίσεσβαρ.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Ανδρεόπουλος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Πάνος με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα στην εστία για να ισοφαρίσει για την ομάδα των Τρικάλων. Η όμορφη σέντρα ήταν από το αριστερό πόδι του Γκόλια.
15ΓΚΟΛΞενοφών Πάνος
15ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΞενοφών Πάνος
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή σέντρα από τον Πάνο στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν βρέθηκε κανένας ποδοσφαιριστής των Τρικάλων στην πορεία της μπάλας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Γιαννίτσης, Χιντζίδης, Τόμιτς, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Καπός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με γαλάζιες εμφανίσεις σε αυτή την αναμέτρηση, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα με τις βασικές του

eeep eeep