Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ | Round 1 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΑΡΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 20:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόκκορης δοκίμασε το σουτ, αλλά δεν ανησύχησε ο τερματοφύλακας του Άρη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Μπούρμπος αντί Πασά.
89Βγήκε Γιάννης Πασάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
87ΔΟΚΑΡΙΔημήτρης Διαμαντόπουλος
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ωραία ενέργεια από τον Πασσά, ο Διαμαντόπουλος έβαλε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Πολίτης με την βοήθεια και του δοκαριού έδιωξε.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση από τον Παναιγιάλειο με τον Σταματή, αλλά ο Βαλεριάνος έκοψε σε κόρνερ πριν φτάσει η μπάλα στον Αρναρέλλη.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κοντοχρήστο για φάουλ πάνω στον Πλατέλλα.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κοντοχρήστος
80Βγήκε Τάσος Παπαχρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Κοντοχρήστος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κοντοχρήστος αντί Παπαχρήστου
79ΔΟΚΑΡΙΛέλι Ντέμο
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για ατον Παναιγιάλειο σε σέντρα σουτ από Παπαχρήστου
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Άρη.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κόκορης αντί Μπρους
73Βγήκε Άλμπερτ Μπρους (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68ΓΚΟΛΒαγγέλης Πλατέλλας
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βαγγέλης Πλατέλλας
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Πλατέλλας έκανε αλλεπάλληλες προσποιήσεις μέσα στην περιοχή του Παναιγιαλείου για να βρει χώρο να κάνει το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Διαμαντόπουλος ήταν εκείνος που του "έσπασε" την μπάλα με κεφαλιά.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματής μπήκε μόνος στην περιοχή μετά από μεταβίβαση του Γκούμα που έκλεψε την μπάλα, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβε ο Δεληζήσης.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι πολλές διακοπές στην αναμέτρηση δεν αφήνουν περιθώρια για να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι και να υπάρξουν ευκαιρίες.
60Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Πλατέλλας (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Άρη - Πλατέλλας αντί Στεφάνοβιτς
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σταματής αντί Γεωργακόπουλου.
58Βγήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γεωργακόπουλος δεν νιώθει καλά μετά το χτύπημα, έπεσε στο κέντρο του γηπέδου και πλέον θα αντικατασταθεί.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Τζανακάκης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τζανακάκη του Άρη.
52 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σόουζα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, αφού το χτύπημα του είναι αρκετά σοβαρό και θα χρειαστεί να κάνει αρκετά ράμματα στο κεφάλι.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΆΡΗ - Παυλίδης αντί Σόουζα
52Βγήκε Ούγκο Σόουζα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουμίν έξω από την περιοχή του Παναγιαλείου, η μπάλα χτύπησε στα σώματα.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατή σύγκρουση Σόουζα και Γεωργακόπουλου που διεκδίκησαν κεφαλιά έχει φέρει μεγάλης διάρκειας διακοπή στο παιχνίδι. Ο Γεωργακόπουλος σηκώθηκε, ο Σόουζα θα μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στον Παπαχρήστο του Παναιγιαλείου για μαρκάρισμα πάνω στον Ιντζόγλου.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Παπαχρήστος
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεφάνοβιτς έδωσε στον Διαμαντόπουλο που έκανε το σουτ στην κίνηση με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τον πάγκο της ομάδας του Αιγίου για διεκδίκηση της μπάλας του Δεληζήση με τον Μπρους στην μεγάλη περιοχή του Άρη. Δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Άρη, με τον Πολίτη να σταματά εξ επαφής το σουτ του Διαμαντόπουλου και στη συνέχεια ο Ιντζίδης να διώχνει μακριά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νεύρα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και στους δύο πάγκους, με αρκετούς να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο επειδή δεν σταμάτησαν το παιχνίδι οι παίκτες του Άρη με τον Αρναρέλλη να βρίσκεται στο έδαφος.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπρους είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα του Άρη, έκανε το σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας έπιασε δύσκολα την κεφαλιά στην περιοχή του Άρη και μπλόκαρε εύκολα ο Αναγνωστόπουλος.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος έχει τον έλεγχο σε αυτά τα πρώτα λεπτά με τον Άρη να προσπαθεί να βγει από τα πλάγια και να δημιουργήσει φάσεις στην κόντρα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη μέσα από την περιοχή του Άρη, μπλόκαρε πάλι ο Αναγνωστόπουλος.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γεωργακόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Άρη.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πασάς έκανε προσπάθεια από αριστερά, γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Κάσσος δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ιντζόγλου για τον Άρη επειδή τράβηξε τον Αρναρέλλη από την φανέλα
02ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ιντζόγλου
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Ψαρρής (Ζακύνθου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακακης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Μουμίν, Πασάς, Στεφάνοβιτς, Κάσσος, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Στίκας, Παπαχρήστος, Γκούμας, Μπρους, Καζναφέρης, Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος, Σκαρτσίλας.

eeep eeep