Αναφορά Αγώνα: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 2 | 5oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εν ΧΑΝΙΑ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μανιά, η μπάλα κόρνερ μετά από επέμβαση του Λαζαρίδη.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξυδάς μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, γύρισε την μπάλα, αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του στην πορεία της μπάλας και ο Σεληνιωτάκης που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή δεν κατάφερε να βρει στόχο.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Λαζαρίδη με διπλή προσπάθεια.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Καλτσά, ο Μανιάς έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από την εστία του ΑΟΧ Κισσαμικού.
75Βγήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Αποστολίδης αντί Βρεττού για τον ΑΟΧ Κισσαμικό
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Τσουκαλάς αντί Τόνσο για τον Αστέρα Τρίπολης
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Νικόλτσης αντί Ντάγκρα για τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
71Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλό σουτ από τον Μαντίντα, η μπάλα βρήκε και στις δύο φορές τα σώματα των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ Κισσαμικού.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Μανιάς αντί Δουβίκα για τον Αστέρα Τρίπολης.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Δουβίκας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη που δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ Μακροπουλιώτης αντί Παντελάκη για τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
63Βγήκε Επαμεινώνδας Παντελάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Τόνσο με γέμισμα στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο Δουβίκας έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Καλτσά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αρναούτογλου και ο διαιτητής θεώρησε πως ήταν "ακούσιο" και έδειξε κόρνερ για τον Αστέρα Τρίπολης.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ο Καλτσάς του Αστέρα Τρίπολης δέχθηκε κίτρινη κάρτα επειδή ο διαιτητής θεώρησε πως έπεσε στην περιοχή για να πάρει πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σεληνιωτάκη, αλλά στην τηλεοπτική επανάληψη φαίνεται να υπάρχει επαφή.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καλτσάς έφυγε στην κόντρα επίθεση για τον Αστέρα Τρίπολης, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λαζαρίδης.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Σεληνιωτάκη του ΑΟΧ Κισσαμικού
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ιγκλέσιας αντί Ντουντού για τον Αστέρα Τρίπολης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τριανταφυλλόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή - μετά από σέντρα του Μαντίντα - έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του ΑΟΧ Κισσαμικού.
40ΓΚΟΛΓιώργος Ξύδας
40ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιώργος Ξύδας
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ξυδάς χτύπησε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΧ Κισσαμικό.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ - Ο Ίγκορ μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Ντάγκρα που προσπάθησε να τον περάσει και πήρε σωστά το πέναλτι
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τόνσο γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή, αλλά ο Καλτσάς γλίστρησε και δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ στο σημείο του πέναλτι.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από 30 μέτρα του Κυριακόπουλου, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΑΟΧ Κισσαμικού.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά η γυριστή κεφαλιά του Ντουντού πέρασε άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κυριακόπουλου από αριστερά, ο Δουβίκας δοκίμασε το γυριστό σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται ο χαμηλός ρυθμός και τα πολλά λάθη στο παιχνίδι των δύο ομάδων, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει περισσότερο χώρο στο γήπεδο και να ψάχνει τον τρόπο να μπει στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Επαμεινώνδας Παντελάκης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...KITΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Παντελάκη του ΑΟΧ Κισσαμικού για επικίνδυνο φάουλ στον Τόνσο.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη για τις δύο ομάδες πριν μπουν στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου, με αποτέλεσμα να μην έχουν κάνει τελική προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης) : Αθανασιάδης, Κυριακόπουλος, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκόρ, Ντούντου, Μουνάφο, Μαντίντα, Τόνσο, Καλτσάς, Δουβίκας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Ξυδάς, Βρεττός, Μπατίστ, Ντάγκρας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας) Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος, Παπανικολάου (Κορινθίας)

eeep eeep