Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 3 | 3oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΛΑΜΙΑ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια του Παϊτέρη.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μανιάς αντί Ακόστα για την ΛΑΜΙΑ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λουκάς αντί Μαυριά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
78Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Λουκάς (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Σουλίδης αντί Σαχινίδη για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
70Βγήκε Βασίλης Σαχινίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα, ο Κουκόλης έπιασε την κεφαλιά μόνος στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας που πέρασε πάνω από την εστία.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λαμπρόπουλους αντί Αγρόδημου για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
66Βγήκε Χρήστος Αγρόδημος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Πατσαρούχας αντί Λινάρδου για την ΛΑΜΙΑ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Καραγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην γωνία του τέρματος του Απόλλωνα Λάρισας.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ακόστα πήρε την μπάλα από τον Λινάρδο και μπήκε πλάγια αριστερά στην περιοχή, όπου με ένα πολύ ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κουτρομάνου από δεξιά στην περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, ο Σάββας προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα πριν κάνει το σουτ ο Ακόστα.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παντελιάδης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του όταν προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Μελίσσα με το στήθος μετά από σέντρα του Μαυριά.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κουτρομάνος αντί Φράγκου για την ΛΑΜΙΑ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σαχινίδη έξω από την περιοχή της Λαμίας, μπλόκαρε ο Μελίσσας.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπουλούλη της Λαμίας που σταμάτησε με φάουλ στην αντεπίθεση τον Μαριά.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Σαχινίδη στην περιοχή της Λαμίας, ο Ασίγκμπα την έδιωξε σε κόρνερ ενώ έπεφτε στο έδαφος. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά η τηλεοπτική επανάληψη της φάσης δείχνει πως την βρήκε με το πόδι.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Λινάρδο εκτός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, ο Φράγκος προσπάθησε πάλι να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Τσούκαλο που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε κόρνερ μετά την επέμβαση του Παϊτέρη.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανδρέου έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Φράγκου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας) Βοηθοί: Παρασίου, Γιάντσης (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Αναστασόπουλος, Φράγκος, Ακόστα, Καραγιάννης, Τσούκαλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης) Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαριας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης

eeep eeep