Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - AEK | Round 2 | 3oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν AEK
0 7

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γυριστό από τον Μίλιτς, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της ΑΕΚ.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπακατσέτα, η μπάλα πέρασε δίπλα από την ρίζα του κάθετου δοκαριού του Απόλλωνα.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-7 ο Τρίστασον έστειλε την μπάλα για έβδομη φορά στα δίχτυα για την ΑΕΚ, αφού πήρε την μπάλα από επέμβαση του Φιρινίδη σε σουτ του Μπακατσέτα.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα, αλλά ο Φιρινίδης έσωσε την εστία του.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γιακουμάκης αντί Αραούχο για την ΑΕΚ και Σκούπρας αντί Λαμπρόπουλου για τον Απόλλωνα Λάρισας
64Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κωνσταντίνος Σκούπρα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Σάββα του Απόλλωνα Λάρισας
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Σάββας
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ροντρίγκες αντί Χριστοδουλόπουλου
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-6 Ο Αραούχο με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το έκτο τέρμα της ΑΕΚ μετά από ωραία πάσα άνοιγμα του Χριστοδουλόπουλου.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Βινίσιους αντί Τσόσιτς για την ΑΕΚ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Καρακατσάνης αντί Τσιλούλη και Διβανές αντί Μαυριά για τον Απόλλωνα Λάρισας
46Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πέτρος Διβανές (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Χριστοδουλόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Μπακατσέτα και έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Μπακατσέτας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Αϊντάρεβιτς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπακατσέτα σημείωσε το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ λόγω και της μεγαλύτερης πίεσης που υπάρχει από τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μίλιτς του Απόλλωνα Λάρισα
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεξάνταρ Μίλιτς
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή από πάσα του Αραούχο που ήταν οφσάιντ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο τέρμα.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τζανετόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπακατσέτα.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μπακατσέτα, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Απόλλωνα Λάρισας.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αραούχο έφυγε στην κόντρα μόνος του, έσπασε την μπάλα στον Μπακατσέτα, αλλά και τα δύο σουτ που επιχείρησε χτύπησαν στο σώμα του Παπαζαχαρία.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Γιόχανσον με κεφαλιά, η μπάλα πήγαινε στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά έκοψε ο Ανδρέου και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Φιρινίδης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AEK (Μ. Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Τρίστασον, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μίλιτς, Τζάνης, Μαυριάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας κατέθεσαν λουλούδια στο σημείο που είχε χάσει τη ζωή του ο Χαράλαμπος Μπλιώνας από φωτοβολίδα που είχε πέσει στο σημείο και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

eeep eeep