Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ | Round 1 | 3oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ATHENS KALLITHEA εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 18:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βινίσους έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έξω από την εστία.
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κουρτεσιώτη του Απόλλωνα Λάρισας για φάουλ στον Ταλέντο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
83Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεξάνταρ Μίλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Μίλιτς αντί Λαμπρόπουλου
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Αγρόδημο του Απόλλωνα Λάρισας.
79Βγήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Μπιμάι (MΕΣΟΣ)
79Βγήκε Ντρίσα Ντιακιτέ (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πάμπλο Βινίσιους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μπιμάι αντί Μίγγου και Βινίσιους αντί Ντιακιτέ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουρτεσιώτης προσπάθησε να κρεμάσει από πλάγια τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Μίγγος
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μίγγο της Καλλιθέας.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - Αγρόδημος αντί Σουλίδη
71Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Αγρόδημος (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μάκο αντί Τουρούκη
70Βγήκε Αλέξανδρος Τουρούκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ταλέντο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Φιρινίδη.
63ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΒασίλης Σαχινίδης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Σαχινίδης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά.
63ΓΚΟΛΒασίλης Σαχινίδης
62Βγήκε Πασχάλης Βουτσιάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαυριάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Μαυριάς αντί Βουτσιά
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, αλλά ο Καρακατσάνης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λαμπρόπουλου έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κοτουγλίδη.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Χοτζάλι - σωστά - για επικίνδυνο παιχνίδι.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκέρτιν Χοτζάλι
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίγγου έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Λάρισας, η μπάλα πέρασε άουτ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Βουτσιά από αριστερά, ο Κάτσικας πριν φτάσει η μπάλα στον Σαχινίδη έδιωξε σε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουλίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Συριόπουλου από πολύ μακριά σε εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καντέ έξω από την περιοχή, αλλά έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ταλέντο της Καλλιθέας επειδή έπεσε για να πάρει φάουλ.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πασχάλης Βουτσιάς
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Συριόπουλος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ σε Συριόπουλο για την Καλλιθέα και Βουτσιά για τον Απόλλωνα Λάρισας για αψιμαχία που είχαν μέσα στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας μετά από εκτέλεση κόρνερ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σαχινίδη, η μπάλα βρήκε και στον Σεζάι και έφυγε κόρνερ για τον Απόλλωνα Λάρισας.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Παπαζαχαρία του Απόλλωνα Λάρισας.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Βουτσιά στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά ο Ντιακιτέ πρόλαβε πριν ο Σαχινίδης κάνει το σουτ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα ξαναπήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Απόλλωνα Λάρισας να πιέζει πλέον πιο ψηλά και να μην βγαίνουν εύκολα φάσεις στην περιοχή του.
15ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΒασίλης Σαχινίδης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Σαχινίδης ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι για τον Απόλλωνα Λάρισας
15ΓΚΟΛΒασίλης Σαχινίδης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Αυστηρή υπόδειξη του διαιτητή σε μαρκάρισμα του Σεζάι στον Σαχινίδη, όπου φαίνεται να μην έχει κανείς από τους δύο τον έλεγχο της μπάλας και ο αμυντικός της Καλλιθέας να βρίσκει κυρίως μπάλα.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ταλέντο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι, σε κόρνερ για την Καλλιθέα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Άμεση απάντηση από τον Απόλλων Λάρισας, με τον Βουτσιά να βρίσκεται στην περιοχή, αλλά το σουτ του να φεύγει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.
07ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ιρένεο Ζεζάι
07ΓΚΟΛΙρένεο Ζεζάι
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σεζάι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Ταμπάκη.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Συριόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόρνερ μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα του Απόλλων Λάρισας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Σουτ του Ταλέντο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δοκαριού του Απόλλωνα Λάρισας.
02ΔΟΚΑΡΙΑλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Σάββας, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Σουλίδης, Βουτσιάς, Σαχινίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κοτουγλίδης, Κάτσικας, Συριόπουλος, Σεζάι, Καντέ, Ντιακιτέ, Τουρούκης, Μίγγος, Ταλέντο, Χοτζάλι, Ταμπάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Χαράλαμπου Κερκυρα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Μήταρης, Καλλής (Αν. Αττικής)

eeep eeep