Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ | Round 34 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 27 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91Βγήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τσικρικάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Τσικρικάς αντί Κανούλα
90ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γρηγόρης Παπαζαχαρίας
90ΓΚΟΛΓρηγόρης Παπαζαχαρίας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Τσιλούλης έκανε τη συρτή σέντρα από δεξιά, εκεί όπου ο προωθημένος Παπαζαχαρίας έκανε με πλασέ στα δίχτυα.
89Βγήκε Μάριος Χούσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Μπουσινάκης (MΕΣΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ - Μπουσινάκης αντί Χούσου
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δαυϊδ Ιβανίδης
83Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φάνης Τσιάτας (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ - Τσιάτας αντί Μαυριά
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαυριάς μέσα στη περιοχή πήρε τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 πετυχαίνοντας και την ανατροπή
78ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
78ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντεπίθεση από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Ρανγκέλοφ σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Παϊτέρη
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ψιάνος έπαιξε με πάσα το φάουλ έξω από την περιοχή, εκεί όπου ο Κυριάκης δοκίμασε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να περνά άουτ.
73Βγήκε Νίκος Σουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Λίταινας αντί Σουλίδη
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΑΪΚΑΚΗΣ Κυριάκης αντί Δημητριάδη
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μαυριά, έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Σιαράβα.
67Βγήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κυριάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγρόδημος βρήκε τον Τσιλούλη μέσα στην περιοχή και δεξιά, ο τελευταίος έκανε το σουτ με τον Σιαράβα να διώχνει εντυπωσιακά, αλλά αυτή τη φορά πριν μπει στη φάση ο Κανούλας έδιωξε ο Νικολόπουλος
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Κουρτεσιώτη έξω από την περιοχή μερικά εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σιαράβα
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σκούπρα από τα δεξιά, ο Κανούλας εκμεταλλεύθηκε το γλύστριμα του Χρούσιελ με την κεφαλιά να περνάει άουτ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα, ο Παπαζαχαριάς έκανε το γέμισμα από την άμυνα βγάζοντας σε θέση τετ-α-τετ τον Κανούλα που πέρασε τη μπάλα από από τον Σαριάβα, αλλά πάνω στη γραμμή ο Νικολόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Μαυριάς με σουτ από την κορυφή της περιοχής και αριστερά, ο Σιαράβας έδιωξε στη γωνιά του.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σιαράβα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντεπίθεση ο Απόλλωνας μετά από λάθος στο κέντρο των φιλοξενούμενων ο Σουλίδης έδωσε στον Τσιλούλη αλλά μέσα από τη περιοχή το σουτ ήταν άστοχο και πέρασε άουτ δίχως να απειλήσει.
34ΓΚΟΛΘανάσης Κανούλας
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Σκούπρα έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αγρόδημος πήρε τη κεφαλιά με τον Σιαράβα να διώχνει σε πρώτο χρόνο, αλλά στη συνέχεια ο Κανούλας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Κανούλας
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσοντάκη από δεξιά,ο Ευαγγέλου κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Παϊτέρη.
20Βγήκε Γιάννης Γούλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΑΡΤΑΣ - Ρανγκέλοφ αντί Γούλα που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ψιάνος πήρε τη μπάλα από αριστερά, σύγκλινε προς το κέντρο και έξω από την περιοχή έκανε το σουτ που βρήκε πάνω στον Παπαζαχαρία για να μπερδέψει τον Παϊτέρη και να καταλήξει η μπάλα στην εστία.
13ΓΚΟΛΣτέργιος Ψιάνος
13ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Στέργιος Ψιάνος
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιβανίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής δοκίμασε να αιφνιδιάσει, αλλά ο Σιαράβας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ο Μαυριάς δοκίμασε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και περνάει δίπλα από το δοκάρι του Σιαράβα και περνάει κόρνερ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Σιαράβας, Καψάλης, Τσοντάκης, Χρούσιελ, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Χούσος, Δημητριάδης, Μακρίδης, Γούλας, Ευαγγέλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών) Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Ζιγκερίδης (Κιλκίς)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Ιβανίδης, Κανούλας, Σουλίδης, Τσιλούλης.

eeep eeep