Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 24 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 31 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
94ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
88Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουλιώτης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στη θέση του Λίταινα ο Σουλιώτης.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Σαχινίδης
83Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Στη θέση του Μιλοσάβλιεβ ο Ζγκούρη.
81Βγήκε Κώστας Χατζής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Στη θέση του Χατζή ο Γαρυφαλλόπουλος.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ο Παπαζαχαρίας έφτασε μέχρι την περιοχή του ΑΟΤ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μαυριά. Στο συρτό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Αποστολίδη.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, μπλόκαρε ο Αποστολίδης.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Τόμιτς
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ. Στη θέση του Παπαζαχαρία ο Καρακατσάνης.
71Βγήκε Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πλάτων Καρακατσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αγρόδημος
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντεπίθεση για τον ΑΟΤ, ο Τόμιτς βρήκε τον Γιαννιτσάνη, αλλά στο σουτ του δεύτερου η μπάλα πέρασε άουτ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει ο Απόλλων Λάρισας μετά το γκολ που δέχθηκε. Ο Λίταινας μετά από φάση διαρκείας έκανε το γυριστό σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ο Μαυριάς έξω από την περιοχή δοκίμασε το σουτ, όμως ο Αποστολίδης μπλόκαρε.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Ο Μάκος έκανε το γέμισμα, ο Παπαζαχαρίας συγκρούστηκε με τον Παϊτέρη με τους δύο να κάνουν λάθος και τη μπάλα να πηγαίνει στον Σαχινίδη που σε κενή εστία πλάσαρε για το 0-1.
56ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Σαχινίδης
56ΓΚΟΛΒασίλης Σαχινίδης
53Βγήκε Στράτος Χιντζίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΤ. Στη θέση του Χιντζίδη ο Γιαννιτσάνης.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τόμιτς σούταρε μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από την εστία του Παϊτέρη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγρόδημος μέσα στη περιοχή του ΑΟΤ, ο Τσιάρας φαίνεται να τον σπρώχνει, ο διαιτητής δεν βλέπει παράβαση.
42Βγήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Τόμιτς (MΕΣΟΣ)
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΤ. Στη θέση του τραυματία Γροντή ο Τόμιτς.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης βρέθηκε κάτω μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κοτσώνη. Ο Καρατέρπος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, δείχνοντας στον παίκτη του Απόλλωνα να σηκωθεί.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίταινας σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ δίχως να αιφνιδιάσει τον Αποστολίδη.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του ΑΟΤ, σουτ του Γροντή, η μπάλα άουτ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίταινας έπαιξε το ένα δύο με τον Μαυριά, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του δεύτερου από πλεονεκτική θέση δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε άουτ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΤ. Σέντρα του Πάνου από δεξιά, ο Μιλοσάβλιεβ από το ύψος του πέναλτι σούταρε και ο Παϊτέρης μπλόκαρε τη μπάλα.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χατζής
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσιλούλης έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έψαξε τον Κανούλα μέσα στη περιοχή που βρήκε αδύναμα τη μπάλα χωρίς να δυσκολέψει τον Αποστολίδη.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά εκτός περιοχής, η μπάλα κοντράρει στο τείχος και έφυγε κόρνερ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς αξιόλογη ευκαιρία το παιχνίδι έως τώρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγος κόσμος στο Αλκαζάρ, ενώ περίπου 10 οπαδοί του ΑΟ Τρίκαλα φιλοξενούνται στο ένα πέταλο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Φιρινίδης, Καρακατσάνης, Ιβανίδης, Δημολιός, Γαρυφαλλόπουλος, Σουλιώτης, Λουκάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Καρατέρπος (Κοζάνης) Βοηθοί: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Καλύβας (Φθιώτιδας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΑΟΤ: Γιδόπουλος, Ν΄Λουντούλου, Τόμιτς, Ζγκούρη, Γιαννιτσάνης, Μυρσινιάς, Τουγλής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής, Σαχινίδης, Χιντζίδης, Μιλοσάβλιεβ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ε. Ανδρέου, Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Λίταινας, Τσιλούλης.

eeep eeep