Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΦΗ εν ΞΑΝΘΗ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ορφανίδης Λ. αντί Σολτάνι
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Κιάσσο για διαμαρτυρία
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κιάσσος
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γουάλας της Ξάνθης για καθυστέρηση
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Χαντί
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Χαντί του ΟΦΗ
85Βγήκε Παύλος Μητρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ράνος αντί Λάζιτς
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Όγκμποε αντί Μητρόπουλου
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι πλέον έχει ανοίξει, ο ΟΦΗ ψάχνει τρίτο γκολ για την πρόκριση και η Ξάνθη προσπαθεί να μείνει μπροστά για να κρατήσει μακριά από την εστία τον ΟΦΗ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Κεραυνός του Λουσέρο έξω από την περιοχή, η μπάλα πηγαίνει στο παραθυράκι της εστίας του ΟΦΗ, χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Χίσι αντί Μάνου
74Βγήκε Δημήτρης Μάνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κέβι Χύσι (MΕΣΟΣ)
68Βγήκε Βασίλης Βαλλιάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Παντίδος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Παντίδος αντί Bαλλιάνου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Πιτσέλι αντί Καμαρά
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατρίκ Βουό
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Βουό κέρδισε πολλές κόντρες στην περιοχή και από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίτυα.
66ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Φλίσκα της Ξάνθης για φάουλ πάνω στον Βουό
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Μιλοσάβλιεβ του ΟΦΗ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση της Ξάνθης σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά οι αμυντικοί του ΟΦΗ έχουν σωστές αντιδράσεις.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μιλοσάβλιεβ στην μεγάλη περιοχή της Ξάνθης, ο Ζίβκοβιτς βγήκε και μπλόκαρε.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά σκληρό το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και κίτρινες κάρτες.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λουσέρο για επικίνδυνο παιχνίδι σε διεκδίκιση με τον Μητρόπουλο
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Όστοϊτς του ΟΦΗ
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνκο Όστοϊτς
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παύλος Μητρόπουλος
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μητρόπουλο του ΟΦΗ για αψιμαχία με τον Βασιλακάκη μετά από δυνατό μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Χαντί στη μεσαία γραμμή
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην εκτέλεση κόρνερ ο Κομεδίδης έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης μπλόκαρε.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια από δεξιά του Μάνου, μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα με την εστία, αλλά έδιωξε ο Ζίφκοβιτς σε κόρνερ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περίεργο γέμισμα του Μιλοσάβλιεβ, η μπάλα πήρε ύψος και παραλίγο να δημιουργήσει πρόβλημα στον τερματοφύλακα της Ξάνθης που μπλόκαρε.
21ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άγγελος Χαντί
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χαντί με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Προηγήθηκε λάθος απομάκρυνση του Καμαρά με την μπάλα να σηκώνεται ψηλά στην περιοχή και τον Βουό να την στρώνει στον Χαντί με κεφαλιά πάσα.
21ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Βαλλιάνου στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Κιάσσο που έκανε νέο παράλληλο γέμισμα στην περιοχή και Ο Βουό έστρωσε στον Χαντί που δεν πρόλαβε να πάρει την μπάλα και έδιωξαν οι αμυντικοί της Ξάνθης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ είναι εκείνος που πιέζει σε αυτά τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης και προσπαθεί να "ισοφαρίσει" το σκορ του πρώτου αγώνα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε τελειώσει με νίκη 1-0 της Ξάνθης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Φωτόπουλος (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λάζιτς, Σολτάνι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος, Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος, Βουό.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο νεοαποκτηθείς, Ντέρεκ Μπόατενγκ είναι στο γήπεδο και, μάλιστα, έκανε βόλτα στον αγωνιστικό χώρο, με τους οπαδούς να τον χειροκροτούν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Δαύκος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης και τη θέση του πήρε ο Κασμερίδης.

eeep eeep