Αναφορά Αγώνα: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ εν ΛΑΜΙΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάουντα προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Μπουλούλης τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καραγιάννης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Καραγιάννη της Λαμίας για επικίνδυνο φάουλ πάνω στον Λημνιό
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λημνιός πήρε την μπάλα από τον Τόνσο μέσα στην περιοχή της Λαμίας, δοκίμασε το σουτ από πλάγια, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ - Λημνιός αντί Μπρίτο
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Λαμίας, προσπάθησε να τον νικήσει εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ - Βασιλείου αντί Ούμπιντες
72ΔΟΚΑΡΙΝίκος Τσούκαλος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Εκτέλεση φάουλ του Ματσούκα, γυριστή κεφαλιά του Τσούκαλου στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τζόκιτς αντί Ποζατζίδη
61Βγήκε Στέλιος Ποζατζίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ - Κυριακίδης αντί Πλατέλλα
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Αυγενικού της Λαμίας
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Τσούκαλος
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία πιέζει σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Δημήτρης Φερφελής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Ιορδάνης Παπαργυρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Καραγιάννης αντί Παπαργυρίου και Βάντερσον αντί Φερφελή
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ντάουντα πήρε την μπάλα από την επέμβαση του Πίτκα σε σουτ του Πλατέλλα και από κοντά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Λαμίας.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατέλλας βγήκε μόνος στην περιοχή, αλλά ο Βαλιός πρόλαβε και έβαλε την κόντρα πάνω στο σουτ και η μπάλα έφυγε εκτός περιοχής.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ματσούκα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλόκαρε μπροστά από τον Φερφελή.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία πιέζει στα τελευταία λεπτά, κρατά ψηλά τον Ατρόμητο και ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για την Λαμία, ο Τσούκαλος έπιασε γυριστή κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ατρομήτου.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ποζατζίδης προσπάθησε με λόμπα να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Ματσούκα στην περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου αντέδρασε σωστά και έδιωξε.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ντάουντα με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα από αριστερά του Κατράνη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ατρόμητος έχει τον πρώτο λόγο σε αυτά τα δέκα λεπτά και η Λαμία προσπαθεί να κρατήσει σωστά στην αμυντική της λειτουργία και να βγει σε αντεπιθέσεις.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες τελείωσε 2-2 στην Λαμία.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Αυγενικού, Βαλιός, Κοτσώνης, Μπουλούλης, Ποζατζίδης, Παπαργυρίου, Ματσούκας, Τσούκαλος, Φερφελής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Κοντοές, Μπρίτο, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Ούμπιδες, Τόνσο, Πλατέλλας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο κάνουν με τη Λαμία οι Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Ποζατζίδης.

eeep eeep