Αναφορά Αγώνα: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από 25 μέτρα του Τσιλιανίδη από την εστία του ΑΟ Τρίκαλα, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μουμίν, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
79Βγήκε Τζάκσον Φερέιρα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κουσκουνάς αντί Τζάκσον
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπαστιάνου από αριστερά, ο Ιωαννίδης βρήκε την μπάλα στην κίνηση, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ρυθμό, αλλά οι φάσεις λείπουν αφού οι δύο ομάδες δεν βρίσκουν χώρο για τελικές προσπάθειες.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ευαγγέλου αντί Σελίν
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Χαμντανί αντί Ιγκλέσιας
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεφάνοβιτς προσπάθησε με σουτ έξω από την περιοχή να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Αστέρα, αλλά εκείνος μπλόκαρε.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γιαννιτσάνη μετά από σέντρα του Αρναρέλλη, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης μπλόκαρε.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δημούτσου μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.
46 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Στεφάνοβιτς αντί Μαρουκάκη και Γκόλιας αντί Καμπλιώνη
46Βγήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Αντώνης Καμπλιώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Γκόλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Μπαστιάνος αντί Μάσα
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Δημούτσο του Αστέρα Τρίπολης για μαρκάρισμα στον Γιαννιτσάνη
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γκάιντουτσικ του Αστέρα Τρίπολης για μαρκάρισμα στον Γιαννιτσάνη
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Αρναρέλλη από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ανοίξει, αφού τα Τρίκαλα έχουν πάρει χώρο στο γήπεδο στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν και ο Αστέρας Τρίπολης γίνεται πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάσα βρήκε με ωραία διαγώνια πάσα τον Καλτσά στην περιοχή των Τρικάλων, εκείνος πέρασε και τον Αθανασόπουλο, αλλά ήταν πολύ πλάγια και το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα του Καλτσά, ο Ιωαννίδης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία τελική προσπάθεια μέχρι τώρα στο παιχνίδι, με τον Αστέρα Τρίπολης να μην μπορεί να μπει στην περιοχή των Τρικάλων.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αστέρας Τρίπολης κυκλοφορεί την μπάλα στα πρώτα αυτά λεπτά και προσπαθεί να μπει στην περιοχή της ομάδας των Τρικάλων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στα Τρίκαλα ο Αστέρας Τρίπολης είχε επικρατήσει 2-0.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Παλαμίδας (Λακωνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Λεάντρο, Βέρτζος, Τζάκσον, Καμπλιώνης, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Γιαννιτσάνης, Μαρουκάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Σελίν, Γκάιντουτσικ, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης.

eeep eeep