Αναφορά Αγώνα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ | Round 2 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν ΑΡΗΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 τον Άρη και πήρε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Φιγκέιρας για θέατρο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Άρη. Ο Καρβούνης στη θέση του Νέτο.
87Βγήκε Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Καρβούνης (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 για τον Ολυμπιακό! Ο Σεμπά εκτέλεσε κόρνερ, ο Νικολάου έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παυλίδη έξω από την περιοχή, έπεσε και μάζεψε ο Λεάλι.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, ο Χαριτωνίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ρέτσο. Ο Μπαργκάν επωφελήθηκε, πήγε να "εκτελέσει" από κοντά, αλλά ο Ρομαό έκανε τάκλιν και του πήρε τη μπάλα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό. Εκτός ο Παρέδες, στη θέση του ο Φιγκέιρας.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πρώτη τελική του Άρη. Ο Μπαργκάν έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό. Μέσα ο Ρομαό, εκτός ο Μαρτίνς.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Άρη. Ο Παυλίδης αντί του Ντούνη.
75Βγήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ολυμπιακό. Ο Σεμπά αντί του Ελιουνούσι.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Άρη. Ο Ανάκογλου αντί του Μακουτά.
70Βγήκε Γκαϊούς Μακουτά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Καρντόσο από κοντά, μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό σε κοντινό σουτ του Καρντόσο. Μεγάλη ευκαιρία για τους Πειραιώτες.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανσαριφάρντ, πήρε μέτρα, έκανε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανσαριφάρντ σκόραρε από κοντά με δυνατό σουτ. Ο Καρντόσο που του έκανε την πάσα, όμως, ήταν οφσάιντ.
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκος Ντούνης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ντούνη.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλα τα σώματα. Καλή στιγμή για τον Άρη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη στον Ρέτσο, επειδή κράτησε τη φανέλα του Μπαργκάν.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Καπνίδης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη για θέατρο στον Καπνίδη.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Μανθάτης έκανε σέντρα από δεξιά, σουτ στην κίνηση από τον Ανσαριφάρντ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Σισοκό ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά σκόραρε.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανθάτης έκλεψε τη μπάλα από Μακουτά - Νέτο, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Λεάλι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος για το πρώτο μέρος. Στο 0-0 Ολυμπιακός και Άρης.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη, έχασε προς στιγμήν τη μπάλα ο Αναγνωστόπουλος, αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε σταθερά προ του Ανσαριφάρντ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα προκριθεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο στους "8".
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με τα ακροδάχτυλα έδιωξε ο Αναγωνστόπουλος το σουτ στην κίνηση από τον Σισοκό.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστή κεφαλιά του Μπουχαλάκη από μπαλιά του Μαρτίνς, ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε σταθερά.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ανσαριφάρντ από εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνς, έδιωξε σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Μακουτά στον Ντούνη, ο Λεάλι είχε αντιληφθεί τον κίνδυνο, βγήκε και απομάκρυνε προ του επιθετικού του Άρη.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Μπαργκάν από αριστερά, ο Ντούνης δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ στην κίνηση.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελιουνούσι βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη από μπαλιά του Μαρτίνς, έκανε την κεφαλιά, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσουμάνη επειδή κράτησε τη φανέλα του Μανθάτη.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Τσουμάνης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ελιουνούσι μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κοντρόλ από τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του Άρη, χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο σε αυτά τα πρώτα λεπτά. Ψάχνει διαδρόμους προς την εστία του Αναγνωστόπουλου.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για τον Άρη ντεμπούτο κάνει ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Γκάιους Μακουτά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας) Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Μπαλτάς (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νίκος Αναστόπουλος χειροκροτήθηκε κατά το άκουσμα του ονόματός του από τα μεγάφωνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός αποστολής για τον Άρη είναι οι Καράμπελας, Ταυλαρίδης, Ραούλ Μπράβο, Ρόβας, Ντόγος, Μιλούνοβιτς, Μπούρμπος, Τάτος. Ο τελευταίος είναι ο μοναδικός τραυματίας, έχει ενοχλήσεις στις γάμπες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Χαριτωνίδης, Ούγκο ντε Σόουζα, Νέτο, Ντούνης, Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Μακουτά, Μπαργκάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Παρέδες, Σισοκό, Ρέτσος, Νικολάου, Μάρτινς, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ελιονούσι, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Μετά το 1-1 του "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης θα παλέψει να προκριθεί στους 8 του Κυπέλλου, στη ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό.

eeep eeep