ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
0 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
87Βγήκε Ντα Σίλβα Πίντο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σαρακατσάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Διαμαντόπουλου υποχρέωσε τον Αποστολίδη σε δύσκολη επέμβαση.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πινδώνης
82Βγήκε Ζέρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σκοπελίτης (MΕΣΟΣ)
78Βγήκε Σερζίνιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ν' Γκεσάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74Βγήκε Κορέιρα Σίλβα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πινδώνης (MΕΣΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόγιοβιτς
67Βγήκε Ρόκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίζος κέρδισε στο τετ α τετ τον Πίντο και κράτησε τον Ολυμπιακό Βόλου στο παιχνίδι.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Διαμαντόπουλος με σουτ στην κίνηση μετά από πάσα του Κυζιρίδη έστειλε την μπάλα να χτυπήσε στο οριζόντιο δοκάρι.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Σερτζίνιο κέρδισε την μπάλα μετά από λάθος του Γιαλούση, έκανε την σέντρα και ο Μπόγιοβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτα.
53ΔΟΚΑΡΙΔιαμαντόπουλος
49ΓΚΟΛΜπόγιοβιτς
49ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΜπόγιοβιτς
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαλούσης κράτησε τον Μπόγιοβιτς στην περιοχή, ο διαιτητής δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ διαμαρτυρήθηκαν.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ προς την περιοχή της ΑΕΛ, ο Μπάρμπας έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Μελισσάς την τελευταία στιγμή πρόλαβε να διώξει την μπάλα πριν φτάσει στα πόδια του Θέου.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυζιρίδης
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κορέιρα Σίλβα
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπιτάνγκ μέσα από την περιοχή, ο Αποστολίδης μπλόκαρε την μπάλα.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζέρης
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διαμαντόπουλος
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μελισσάς
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νεμπεγλέρας βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι, αλλά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από ωραία σέντρα του Μπεριάν ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να την προλάβει για να την στείλει στα δίχτυα με κεφαλιά.

eeep eeep