Αναφορά Αγώνα: ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ | Round 2 | 4ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΞΑΝΘΗ εν ΚΑΛΛΟΝΗ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
80Βγήκε Αλέξης Ντάλλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ραφαήλ Γιουκαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Γιουκαρής αντί Ντάλλα
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Τριάδης αντί Παπαγεωργίου
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα για τον Π. Ορφανίδη της Ξάνθης
70ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Φράγκος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Φράγκος είδε τον τερματοφύλακα της Ξάνθης εκτός εστίας και με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για την Καλλονή.
70ΓΚΟΛΜιχάλης Φράγκος
69Βγήκε Γιάννης Γιώργου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σάββα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Σάββας αντί Γιώργου
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράνος βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ ελεύθερος στην περιοχή, αλλά έσωσε ο τερματοφύλακας της Καλλονής.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα για τον Παπαγεωργίου της Ξάνθης
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Σβάρνας αντί Λουσέρο
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ - Λ. Ορφανίδης αντί Λάζιτς
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Λισγάρα από 30 μέτρα, η μπάλα ελάχιστα πάνω από την εστία μετά και από επαφή που είχε ο τερματοφύλακας της Καλλονής.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ Λίταινας αντί Αποστόλου
50Βγήκε Σπύρος Αποστόλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Λίταινας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Νιέτο με ωραίο τρόπο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μανιάτη και έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Καλλονής.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Λουσέρο, η μπάλα είχε πορεία προς τον Λάζιτς στο δεύτερο δοκάρι, αλλά έδιωξε ο Μανιάτης και στη συνέχεια χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουρντουζάν, μπλόκαρε ο Ζαρόπουλος με αυτή να είναι και η πρώτη τελική της Καλλονής στο παιχνίδι.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Λάζιτς από κοντά έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε σέντρα του Λουσέρο και κεφαλιά του Λισγάρα που έδιωξε ο Μανιάτης και η μπάλα έφτασε στον Λάζιτς.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Νιέτο από αριστερά, κεφαλιά πάσα του Λάζιτς και σουτ του Ορφανίδη που έδιωξε σε κόρνερ ο Μανιάτης και έσωσε την Καλλονή από δεύτερο τέρμα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Νιέτο, ο Λισγάρας σηκώθηκε και έπιασε την κεφαλιά που πέρασε παράλληλα με την εστία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλονή μετά το γρήγορο γκολ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν τους έχει αφήσει πολλά περιθώρια να φτάσουν στα όρια της περιοχής.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Νιέτο έκανε παράλληλη μπαλιά με την εστία και ο Ράνος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών) Βοηθοί: Κωτούλας (Σερρών), Καραΐσκος (Έβρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΞΑΝΘΗ (Μ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο, Oρφανίδης Π., Λισγάρας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Αποστόλου, Τζελίδης, Ρεπετσάς, Ντάλλας, Μπουρντουζάν, Λαμπράκης, Γιώργου, Ποζατζίδης, Φράγκος.

eeep eeep