Αναφορά Αγώνα: ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 2 | 2ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ εν ΣΠΑΡΤΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βελλίνης βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά, αλλά το πλασέ του στην κίνηση ήταν πολύ κακό και πέρασε ψηλά πάνω από την εστία.
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Αναστασόπουλος
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Αναστασόπουλο για την Σπάρτη
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - Ηλιάδης αντί Μενδρινού
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιδανική σέντρα του Γουνδουλάκη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο κεφάλι του Αποστολόπουλου που έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια της Σπάρτης.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Κατσίκης αντί Οικονομόπουλου
84Βγήκε Χαράλαμπος Οικονομόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Κατσίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - Κάργας αντί Τσουράκη
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηλιόπουλος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Πλατανιά μετά από πάσα 50 μέτρων, αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έδιωξε με τις γροθιές ο Κοκκαλάς.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η βροχή γίνεται ακόμη πιο έντονη στο γήπεδο του Πλατανιά και δυσκολεύει περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ - Στάθης αντί Ντίνα.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στανισάβλιεβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Σπάρτης, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τελικά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Σπάρτης.΄
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Ο Γιορέντε έκανε την γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ για την Σπάρτη και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι με τον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά να γλιτώνει το αυτογκόλ.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιώργος Μπουντόπουλος αντικατστάθηκε λόγω τραυματισμού και δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο του.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Βελλίνης αντί Μπουντόπουλου
61Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Ηλιόπουλος αντί Καρτσαμπά
58Βγήκε Χρήστος Καρτσαμπάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ηλιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Τσουράκη. Ο μέσος του Πλατανιά πήρε την μπάλα μετά την επέμβαση του Κραβαρίτη σε σουτ του Ντιβελάρ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Στανισάβλιεβιτς του Πλατανιά
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γουνδουλάκης με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή τελείωσε την ωραία πάσα του Γιορέντε από αριστερά.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για τον Πλατανιά, ο Γιορέντε έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TEΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος πήρε την μπάλα στην κόντρα, κατάφερε να μείνει όρθιος από το μαρκάρισμα του Καρυπίση, αλλά το σουτ που έκανε από τα όρια της περιοχής του Πλατανιά έφυγε λίγο έξω.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστες οι τελικές προσπάθειες στις δύο εστίες, με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να μην μπορούν να βρουν την τελική πάσα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τον Πλατανιά πλέον να πιέζει και την Σπάρτη να έχει κάποιες ενέργειες στην κόντρα επίθεση που δεν εξελίχθηκαν σε τελική προσπάθεια.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γιορέντε, η μπάλα στο κέντρο της περιοχής, όπου ο Γουνδουλάκης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνια μπαλιά του Τσουράκη για τον Ντίνα που έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα της Σπάρτης, αλλά ο Κραβαρίτης βγήκε και έδιωξε γρήγορα με τα πόδια.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη έχει την κυριαρχία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Πλατανιά να δέχεται την πίεση σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H αναμέτρηση γίνεται κάτω από βροχή που δεν έχει επηρεάσει τον αγωνιστικό χώρο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Τσουράκης, Ντιλαβέρ

eeep eeep