Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ | Round 3 | 1oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΠΑΟΚ
0 7

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-7 Ο Πέλκας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα για 7η φορά στα δίχτυα της Ελευσίνας.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ φτάνουν πολύ εύκολα στην περιοχή της Ελευσίνας, αλλά έχουν χαμηλώσει ρυθμούς.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-6 Ο Πέλκας με σουτ μέσα από την περιοχή αύξησε και άλλο την έκταση του σκορ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Κουλούρης με προβολή έστειλε για 5η φορά την μπάλα στο τέρμα της Ελευσίνας. Προηγήθηκε σουτ του Μυστακίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Μυστακίδης πήρε την μπάλα από τις κόντρες στο σουτ του Σάκχοφ και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.
69Βγήκε Κώστας Παλαιολόγος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ευθύμης Ορφανίδης (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Ορφανίδης αντί Παλαιολόγου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ _ Κοροβέσης αντί Κίτσιου και Πούγγουρας αντί Βαρέλα
61Βγήκε Κώστας Κορομηλάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μουντοκαλάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Μουντοκαλάκης αντί Κορομηλά
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Σακχόφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας μετά από επέμβαση του Στεργιώτη σε σουτ εκτός περιοχής.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Κουλούρης αντί Αθανασιάδη
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Δεληγιαννίδης έκανε την σέντρα και ο Περέιρα με κεφαλιά το δεύτερο δοκάρι σημείωσε το δεύτερο γκολ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Δεληγιαννίδη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Δημόπουλος αντί Κωστόπουλου
46Βγήκε Χρήστος Κωστόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ εκτός περιοχής για τον ΠΑΟΚ με του Πέλκα, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε σε κόρνερ.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σάχοφ έξω από την περιοχή, δύσκολη επέμβαση του τερματοφύλακα της Ελευσίνας που κατάφερε να σηκωθεί στη συνέχεια και να διώξει σε κόρνερ μπροστά από τον Περέιρα.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΟΚ. μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαρίση ο Σακχόφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Μυστακίδης δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασφυκτική πίεση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στην εστία της Ελευσίνας, αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να τελειώσουν πολλές από τις φάσεις τους.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χαρίση εκτός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Στεργιώτη με διπλή προσπάθεια.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΟΚ πιέζει σε αυτά τα πρώτα λεπτά και ήδη έχει δύο ευκαιρίες με κεφαλιά του Μαλεζά και ένα σουτ του Περέιρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Τζαφόλιας (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Χαρίσης, Πέλκας, Περέιρα, Μυστακίδης, Αθανασιάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Στεργιώτης, Κορομηλάς, Τσούπρος, Τσίγκρος, Κωστόπουλος, Σταματάκης, Κασνέτση, Γραικός, Ναούμ, Παλαιολόγος, Στόγιος

eeep eeep