Αναφορά Αγώνα: ΣΠΑΡΤΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 2 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΣΠΑΡΤΗ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελικό: Ο Απόλλων νίκησε 2-0 τη Σπάρτη.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμένη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Στην αντεπίθεση ο Διαμαντόπουλος, πλάσαρε, άουτ η μπάλα.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ από τον Μπουντόπουλο, σουτ του Αναστασάκου, πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Ο Πουρτουλίδης στη θέση του Ρομάνο.
81Βγήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αναστασάκος βρέθηκε ανάμεσα σε δύο παίκτες έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή, αστοχώντας.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μόνος από το σημείο του πέναλτι ο Αρσενίεβιτς, έκανε το πλασέ, δεν νίκησε τον Χιώτη.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη φωνάζει για χέρι σε παίκτη του Απόλλωνα. Και στο 68', αλλά και νωρίτερα στο 60' Τέσσερις φορές έχουν ζητήσει σήμερα πέναλτι.
67Βγήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ξενοφών Πάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Αντί του Κάσσου ο Πάνος.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανάποδο ψαλιδάκι από τον Αναστασάκο, η μπάλα κόντραρε στα σώματα πριν αυτή περάσει τη γραμμή και καταλήξει στα δίχτυα.
62Βγήκε Κώστας Μπανούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Σπάρτη. Ο Αναστασόπουλος αντί του Μπανούση.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρομάνο με φάλτσο από αριστερά, στην αγκαλιά του Μελίσσα η μπάλα.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Αναστασάκος δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά - ψαράκι, παρέμεινε το 0-2.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για τη Σπάρτη. Βελλίνης και Ηλιόπουλος αντί Κατσίκη και Οικονομόπουλου.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ και για τον Απόλλωνα. Ο Τζάνης αντί του Αλμπάνη.
46Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Χαράλαμπος Οικονομόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ηλιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
46Βγήκε Παναγιώτης Κατσίκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου μέρους. Ένταση στη Σπάρτη με τους γηπεδούχους να "βράζουν" με τον διαιτητή.
44ΓΚΟΛΧρήστος Αλμπάνης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τον Απόλλωνα. Ο Ρομάνο έδωσε στον Αλμπάνη, αυτός έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Μελίσσα. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή στον Αρσενίεβιτς.
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Αλμπάνης
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε φάουλ, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Χιώτης.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κονέ, μπλόκαρε ο Μελίσσας.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Αναστασάκος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι, για χέρι παίκτη του Απόλλωνα.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Σπάρτη, σουτ του Μπουντόπουλου, λίγο αουτ η μπάλα.
25ΓΚΟΛΧρήστος Αλμπάνης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον Απόλλωνα. Ο Κάσσος έσπασε στο ύψος του πέναλτι και ο Αλμπάνης με αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
25ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Αλμπάνης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Να η καλή ευκαιρία για τη Σπάρτη. Σουτ από τον Αρσενίεβιτς, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι, αλλά και επιθετικό ποδόσφαιρο.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έφυγε στην κόντρα επίθεση, με τον Αλμπάνη να σουτάρει και τον Μελίσσα να διώχνει με τις γροθιές.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κύργιας έπεσε στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού. Δεν έχει όμως κάτι σοβαρό και συνεχίζει.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει γεμίσει το γήπεδο, πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το παιχνίδι.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Τζάνης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Ντάσιος, Κονέ, Τσιάρας, Διαμαντόπουλος, Αλμπάνης, Ρομάνο, Κάσσος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας) Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Καραλής (Ηλείας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Μπουντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΠΑΡΤΗΣ: Ηλιόπουλος, Βελλίνης, Αναστασόπουλος, Κραβαρίτης, Φ. Αρσενίεβιτς, Καρτσαμπάς, Παναγιώτου.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Κατσίκης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Γεωργακόπουλος, Ρουμπουλάκου, Πάνος, Πουρτουλίδης, Τρίγκας, Γκούφας, Τζάνης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Δεληζήσης

eeep eeep