Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 10 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΧΑΝΙΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017
Ώρα Αγώνα: 14:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Στέλιος Τσουκάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Μέρο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Μέρο αντί Τσουκάνη
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω από την περιοχή.
75Βγήκε Γιώργος Σμίλτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Χαλκιαδάκης αντί Σμίλτου
65ΔΟΚΑΡΙΣεκούμπα Ντιατά
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Αναγέννηση Καρδίτσας - Ο Ντιατά πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά από πολύ πλάγια το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπλόκαρε ο Αθανασίου. Οι παίκτες του ΑΟ Χανιά κόλλησαν στην αρχή της φάσης αφού ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η φάση.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Τσουκάνη μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, μπλόκαρε ο Πρίφτης
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μηλιώτης
52Βγήκε Γιάννης Τσόπελας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Καραγιάννης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Καραγιάννης αντί Τσόπελα
50AYTOΓΚΟΛΠαύλος Λάσκαρης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κρητικός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λάσκαρης ήταν εκείνος που ακούμπησε τελευταίος την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Δρίζης αντί Αφράτη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Γιώργος Αφράτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Δρίζης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τζέκος αντί Μάιγκα
46Βγήκε Χαμιντού Μάιγκα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαμιντού Μάιγκα
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Μπιτέλη για τον Ντιατά που έμπαινε στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε με γρήγορη έξοδο ο Αθανασίου.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Κρητικού μέσα από την περιοχή, ο Αθανασίου μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Κρητικού μετά από αναστάτωση στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από την ρίζα του κάθετου δοκαριού.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντιατά έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Αθανασίου.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα εκτέλεση φάουλ στην περιοχή, με τον Κισκαμπάνη πάλι να πιάνει την κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά ο Αθανασίου έπεσε και έδιωξε.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τσουκάνη πλάγια έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Πρίφτη.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημόπουλος μπήκε στην περιοχή από πλάγια, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Αθανασίου έδιωξε σε κόρνερ.
05ΓΚΟΛΦώτης Κισκαμπάνης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από τον Μπλέντι, ο Κισκαμπάνης έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ΑΟ Χανιά.
05ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΦώτης Κισκαμπάνης
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά για τα Χανιά, αλλά ο Πρίφτης με έξοδο μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.
1 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση γίνεται σε αρκετά δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αφού έχει προηγηθεί βροχή που έχει αφήσει τα σημάδια της στο γήπεδο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Μηλιώτης, Αφράτης, Λάσκαρης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι, Τσουκάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών) Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος, Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Βασιλείου

eeep eeep