Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 27 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΟΦΗ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φινάλε της αναμέτρησης του "Γεντί Κουλέ"
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πλαβούκου, μπλοκάρει ο Στρέζος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταιο πεντάλεπτο στο "Γεντί Κουλέ", με το σκορ να παραμένει στα επίπεδα του 3-0.
80Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τζανέτος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80Βγήκε Ανέστης Νάστος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κέβι Χύσι (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη αλλαγή και για τον Αχαρναϊκό, με τον Τζανέτο να παίρνει την θέση του Παπατόλιου
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Χίσι να παίρνει την θέση του Νάστου
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ντέρεκ Μπόατενγκ
75ΓΚΟΛΝτέρεκ Μπόατενγκ
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0. Ο Όγκμποε έβγαλε τον Μπόατεγκ απέναντι από τον Ψύχο, με τον τελευταίο να τελειώνει ιδανικά την φάση, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον κορυφαίο των γηπεδούχων, Άγγελο Χαντί, να δίνει την θέση του στον Πουρτουλίδη
73Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ με το δεξί πλασέ του Όγκμποε, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σωτηράκος
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ από πλευράς Αχαρναϊκού, με τον Ζαχαρό και την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Στρέζου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον Αχαρναϊκό. Βγαίνει ο Λύρας και στην θέση του μπαίνει ο Σιάννης
67Βγήκε Γιώργος Λύρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Σιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέρασε και το πρώτο 20λεπτο της επανάληψης και ο Αχαρναϊκός ψάχνει ακόμα την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόατεγκ έκανε το αριστερό σουτ και η μπάλα κατέληξε... εκτός γηπέδου!
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με ρυθμούς... πολυβόλου οι ευκαιρίες των γηπεδούχων. Φάουλ του Νάστου, κεφαλιά του Κώτσιου, όμως και πάλι η μπάλα δεν βρήκε στόχο.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα - σουτ του Όγκμποε με το δεξί, ο Ψύχος έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακόμα μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ, που ψάχνει το τρίτο γκολ. Ήταν η σέντρα του Βαλλιάνου, με τον Χαντί να πιάνει την κεφαλιά, όμως να στέλνει την μπάλα άουτ
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάμπρος Ζαχαρός
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τον ΟΦΗ. Ήταν το σουτ του Βουό, με την μπάλα να έχει κατάληξη προς τα δίκτυα, όμως να βρίσκει πάνω στον Πάγκαλο!
46Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντρέα Μεζίνι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη στο β' μέρος
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αχαρναϊκό, με τον Μεζίνι να παίρνει την θέση του Ντάγκρα
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φινάλε του ημιχρόνου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατρίκ Βουό
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0. Ήταν η σέντρα του Όγκμποε από τα δεξιά και η κεφαλιά του Πάγκαλου, με τον Βουό να κάνει την προβολή, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0
44ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0. Ήταν ο συνδυασμός του Βουό με τον Πάγκαλο, με την μπάλα φτάνει στον Χαντί και τον τελευταίο από κοντά να νικά τον Ψϋχο, βάζοντας τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ
35ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άγγελος Χαντί
35ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
33Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Όγκμποε να παίρνει την θέση του τραυματία Μιλοσάβλιεφ
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα για τον ΟΦΗ με τον Μιλοσάβλιεφ που δείχνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία από τον Βουό. Ο Ιβοριανός βρέθηκε σε καλή θέση, στο ύψος του πέναλτι, όμω το τελείωμα του έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς σκορ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάγκαλος σηκώθηκε και το παιχνίδι συνεχίζεται
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μικρή διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Πάγκαλου, με το ιατρικό επιτελείο να έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαντί έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε στον Παπατόλιο, όμως ο Ψύχος δεν ξεγελάστηκε και την μπλόκαρε.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μιλοσάβλιεφ, όμως ο Βουό πήδηξε σε λάθος χρόνο και είδε την μπάλα να περνά άουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως τα... χαλάει στην τελική προσπάθεια, καθώς η βιασύνη φέρνει λάθη.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του ΟΦΗ, καθώς ο Αχαρναϊκός παίζει με όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να έχει την μεγάλη ευκαιρία του 4', με την κεφαλιά του Βουό.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μιλοσάβλιεφ προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Μπόατεγκ, όμως ο τελευταίος γλύστρισε και η ευκαιρία χάθηκε.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ψάχνει το γρήγορο γκολ
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη μεγάλη στιγμή για τον ΟΦΗ. Ήταν η σέντρα του Χαντί, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα, όμως, να καταλήγει άουτ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι γηπεδούχοι ζητάνε πέναλτι σε χέρι του Τσουβαλτσίδη, με τον Ντάουλα, όμως, να δείχνει πλάγιο
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο "Γεντί Κουλέ"
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών) Βοηθοί: Σινιοράκης, Πετεινάτος (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Σωτηρακός, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Πλαβούκος, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Λύρας, Ζαχαρός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Μπόατενγκ, Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

eeep eeep