Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 21 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΛΑΜΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 19 Μάρτιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΡΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...6 ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΜίλος Τζόκιτς
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τζόκιτς που χτύπησε έναν από τους φυσιοθεραπευτές της Ελευσίνας που μπήκε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.
85Βγήκε Ιορδάνης Παπαργυρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τσούκαλος αντί Παπαργυρίου
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Καμπούρης αντί Κολόκα
80Βγήκε Γιάννης Κολόκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καμπούρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρότσα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία με την παρέμβαση και του τερματοφύλακα της Ελευσίνας.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ουσία στο ματς για καμία ομάδα
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Ζέλιος αντί Τσίγκρου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Καραγιάννης αντί Κοτσώνη
70Βγήκε Δημήτρης Κοτσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
70Βγήκε Κυριάκος Τσίγκρος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Ζέλιος (MΕΣΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Τσίγκρος
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σαφώς πιο πιεστική η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι δεν μπορεί να φτάσει σε καλούς συνδυασμούς και τελικές απέναντι στην καλή αμυντική λειτουργία της Ελευσίνας μέχρι τώρα.
59Βγήκε Εμέκα Τζόσουα Ακούζιε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Σταματάκης αντί Ακούζιε
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια από αριστερά του Αρναούτογλου,έκανε το γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, αλλά έδιωξε και έσωσε την εστία της Λαμίας ο Κοτσώνης.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πρίντεμπς πλάγια στην περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Πίτκα που βγήκε έγκαιρα.
53Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Τσόβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τσόβιτς αντί Ντουρμισάι
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ρότσα, ο Αθανασιάδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
45 β1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τσούπρος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Βασιλόγιαννης
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ρότσα από αριστερά, προσπάθησε απευθείας σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασύνδετη η ομάδα της Λαμίας, δεν μπορεί να δημιουργήσει πίεση στην άμυνα του Πανελευσινιακού μέχρι τώρα που δείχνει σαφώς πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νοέλ Νίασον
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανελευσινιακός είναι σαφώς πιο δραστήριος, πιέζει την άμυνα της Λαμίας, με επιθέσεις από τα πλάγια.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια του Τζόκιτς που έκανε τις προσποιήσεις, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε έξω από την εστία.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι από τους δύο αντιπάλους, με την Ελευσίνα να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικά με τους Ακούζιε και Πρίντεμπς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότεροι από 300 φίλοι της Λαμίας βρίσκονται στην εξέδρα των φιλοξενούμενων για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σταματάκης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Σταματάκος (Λακωνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος, Αρναούτογλου, Κολόκας, Τσούπρος, Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Νίασον, Πρίντεμπς, Ακούζιε.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης

eeep eeep