Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 17 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΛΑΜΙΑ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα. Η Λαμία νίκησε 2-0.
90 3ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαμιντού Μάιγκα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπλέντι Μούτσα
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σμίλτος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία λοιπόν παίρνει μια ακόμα νίκη και πιάνει ξανά στην κορυφή τον Απόλλωνα Σμύρνης.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Αυγενικού αντί του Τζόκιτς.
80Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Αυγενικού (MΕΣΟΣ)
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
71Βγήκε Μάρκο Μπλάζιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Μπλάζιτς εκτός, στη θέση του ο Τσούκαλος.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζέκου, σταθερά ο Πίτκας.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκο Μπλάζιτς
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κρητικό, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Αναγέννηση. Και αυτή αναγκαστική. Ο Μυργιώτης αντί του Δημόπουλου.
68Βγήκε Στέργιος Δημόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Μυργιώτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
64ΓΚΟΛΦιορίν Ντουρμισάι
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τη Λαμία! Ο Ντουρμισάι βρέθηκε απέναντι από τον Κουτσόπουλο ύστερα από κάθετη πάσα του Μπλάζιτς, έκανε το πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
64ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Φιορίν Ντουρμισάι
61Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σεκούμπα Ντιατά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Αναγέννηση. Ο Ντιατά αντί του τραυματία Χαλκιαδάκη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τη Λαμία! Ο Μπλάζιτς έδωσε στον Ρότσα, αυτός έστρωσε στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
55ΓΚΟΛΑνδρέας Βασιλόγιαννης
55ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Βασιλόγιαννης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κοτσώνη μέσα από την περιοχή, πάνω από το δοκάρι η μπάλα. Δεν το έπιασε καλά ο στόπερ της Λαμίας.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Αναγέννηση. Ο Ζδράβος που τραυματίστηκε εκτός, στη θέση του ο Βουκομάνοβιτς.
51Βγήκε Κώστας Ζδράβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέκσα Βουκομάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
46Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Ρότσα αντί του Καραγιάννη.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια και σουτ του Τζόκιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πέρασε πάνω από το δοκάρι.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία έχει ανέβει και έχει μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή της Αναγέννησης.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Όμο, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιορδάνης Παπαργυρίου
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί εκ νέου η Λαμία. Σουτ του Τζόκιτς, η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Τζόκιτς έκανε το σουτ από κάθετη πάσα του Όμο, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, σε κόρνερ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Σπυρόπουλου, δύσκολα κράτησε με το ένα χέρι ο Κουτσόπουλος.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τεννές πέρασε αριστερά τον Βασιλόγιαννη και δεξιά τον Καραγιάννη. Τους άλλαξε πλευρές.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Δεδομένα δεν μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νωθρό ξεκίνημα για τη Λαμία, ο Μπάμπης Τεννές όμως παρακολουθεί ήρεμος το παιχνίδι.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάιγκα συνεχίζει τελικά, δεν έγινε αλλαγή.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Πάσα του Τζέκου, σουτ του Υφαντή μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε ο Πίτκας σε κόρνερ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάιγκα έχει χτυπήσει στο χέρι και ίσως να αντικατασταθεί. Έπεσε άτσαλα στον κακό αγωνιστικό χώρο μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Όμο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απίθανη ευκαιρία για την Αναγέννηση. Από κοντινή θέση ο Χαλκιαδάκης έκανε το δυνατό σουτ, από γύρισμα του Δημόπουλου, ενστικτωδώς έδιωξε ο Πίτκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Βρούζος (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μπλάζιτς, Όμο, Ντουρμισάι, Τζόκιτς, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Ζδράβος, Μπλέντι, Δημόπουλος, Μάιγκα, Σμίλτος, Καραγιάννης, Χαλκιαδάκης, Τζέκος, Υφαντής, Κρητικός
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Χριστοφιλέας, Πεταυράκης, Τσούκαλος, Βορύλλας, Μπουλούλης, Αυγενικού, Ρότσα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πρίφτης, Βουκομάνοβιτς, Μπιτέλης, Μυργιώτης, Ντάνκουα, Ντιάτα, Ντεμπελέ.

eeep eeep