Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σωτήρης Τσιλούλης
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μανιάτης
93ΓΚΟΛΣωτήρης Τσιλούλης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 2-0: Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε το έμμεσο φάουλ. Ο Μπλέντι εκτέλεσε με πάσα στον Τσιλούλη, εκείνος σούταρε και σημείωσε το 2-0.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τετ α τετ του Ακασού, ο παίκτης δεν βρήκε στόχο.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέντε λεπτά καθυστερήσεων
85ΔΟΚΑΡΙΣωτήρης Τσιλούλης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σουτ του Τσιλούλη, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και έπειτα άουτ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αντί του Τζέκου, ο Ακασού.
81Βγήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζαν Ακασού (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Μπιτέλης
79ΓΚΟΛΓιώργος Μπιτέλης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0: Ο Τσιλούλης έβγαλε την ασίστ από δεξιά, ο Μπιτέλης έπιασε το σουτ και έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασίστ του Μπλέντι στον Τζέκο, εκείνος βρέθηκε ετ α τετ πλάσαρε άουτ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά, άουτ.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: Στη θέση του Κυζιρίδη, ο Δημόπουλος.
67Βγήκε Γρηγόρης Κυζιρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπιτέλης έβγαλε τη σέντρα-σουτ από τα αριστερά, έδιωξε ο Μανιάτης σε κόρνερ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσούκαλου, μπλόκαρε ο Μανιάτης.
58Βγήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: Έξω ο Κωνσταντινίδης, μέσα ο Σταματάκης.
54Βγήκε Γιώργος Υφαντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπιτέλης (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Στη θέση του Γκουγκούδη, ο Τσούκαλος και σε αυτή του Υφαντή, ο Μπιτέλης.
54Βγήκε Σπύρος Γκουγκούδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τετ α τετ του Γκουγκούδη με τον Μανιάτη, έπιασε το πλασέ, άουτ.
52ΔΟΚΑΡΙΣπύρος Γκουγκούδης
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Σέντρα του Μαυριά από αριστερά, δεν βρήκε καλά την μπάλα ο Γκουγκούδης και αντί να τη σπρώξει στα δίχτυα, ενώ βρισκόταν τετ α τετ με τον Μανιάτη, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και έπειτα άουτ.
46Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: Αντί του Πλαβούκου ο Τσολακίδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Τζέκου, άουτ.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιβόρ Βάιτζερ
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπλέντι Μούτσα
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μαυριά, ο Τσιλούλης έπιασε την κεφαλιά- πάσα στον Τζέκο και ο τελευταίος πλάσαρε, μπλόκαρε όμως ο Μανιάτης.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
21ΔΟΚΑΡΙΣωτήρης Τσιλούλης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πάσα από τα αριστερά του Μαυριά, ο Τσιλούλης έπιασε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπλέντι έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Ανδρίκου, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάμη, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας) Βοηθοί: Νατσιούλας, Παπαδημητρίου (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κασνέτση, Τσίγκρος, Κακαράς, Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Κωνσταντινίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Σάββας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Γκουγκούδης, Τζέκος, Τσιλούλης, Μαυριάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή της τελευταίας στιγμής έγινε στη σύνθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στην 11άδα είχε ανακοινωθεί ο Σκαθαρούδης, ωστόσο, τραυματίστηκε στο ζέσταμα και τη θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο Μαυριάς.

eeep eeep