Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 18 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της Αναμέτρησης(Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα 2-1).
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλων Σμύρνης) Ατομική προσπάθεια από τον Ιωαννίδη και διαγώνιο σουτ, όμως ήταν πολύ άστοχο.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε θέση Οφσάιντ βρέθηκε ο Ιωαννίδης,του Απόλλων.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 λεπτά οι καθυστερήσεις.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλωνα Σμύρνης) Χαλαρό συρτό σουτ ο Μπεντινέλι από τα αριστερά, χωρίς πρόβλημα αποκρούει ο Παγκράτης.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Κέρκυρας, τον Νασιμέντο.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώνει τις αλλαγές της και η Κέρκυρα. Ο Μεσουρούνη στη θέση του Μίσκου.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη στον Ιωαννίδη, του Απόλλων Σμύρνης.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα από τα αριστερά με τον Μπεντινέλι, στα χέρια του Παγκράτη η μπάλα.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκίνο στη θέση του Μαρκόφσκι για τον Απόλλων.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλων Σμύρνης) Σουτ διαγώνιο από τον Βιτλή, χωρίς πρόβλημα αποκρούει ο ο Παγκράτης.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα από τα δεξιά με τον Κολ, η μπάλα απομακρύνεται εύκολα από την άμυνα της Κέρκυρας.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μικρή διακοπή, καθώς έχει χτυπήσει ο Παναγιωτίδης.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καρακώστας αντί του Λεπενιώτη για την Κέρκυρα.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλωνα Σμύρνης) Ατομική προσπάθεια Μπεντινέλι και σουτ από θέση μέσα δεξιά, ο Παγκράτης διώχνει σωτήρια.
63ΓΚΟΛΧουχούμης
63ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χουχούμης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ Χουχούμη από τα 25 μέτρα και αριστερά, στα δίχτυα της Κέρκυρας,το σκορ διαμορφώνεται στο 2-1 για τον Απόλλων Σμύρνης.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα με τον Ιριτιέρ από τα δεξιά, περνά ανεκμετάλλευτο.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων , αλλά στην τελική προσπάθεια τα χαλάνε.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλωνα Σμύρνης )Ατομική προσπάθεια Μπεντινέλι και σουτ από θέση έξω αριστερά, όμως ήταν άστοχο.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης από τα αριστερά με τον Μπεντινέλι, παίρνει κεφαλιά ο Μαρκόφσκι, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο αλλαγές για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μπεντινέλι αντί Βάρκα και ο Ιωαννίδης αντί Κυριακίδη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Απόλλων Σμύρνης - Κέρκυρα στο 1-1.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Κάθετη Χουχούμη από τα αριστερά σε Βιτλή, παράλληλη σέντρα, πλασάρει από τη μικρή περιοχή και δεξιά, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα από τα αριστερά με τον Κολ,όμως περνά ανεκμετάλλευτο.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Μαρκόφσκι δίνει έτοιμο γκολ σε Πατράλη από κοντά και σε θέση τετ α τετ μέσα στη μικρή περιοχή, μπερδεύεται, δεν κάνει το σουτ, πέφτει και χάνει την ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής. Φωνάζουν για πέναλτι την εξέδρα, δεν υπάρχει όμως παράβαση.
34ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΜαρκόφσκι
34ΓΚΟΛΜαρκόφσκι
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλωνας καταφέρνει και ισοφαρίζει σε 1-1.Ο Πατράλης βγάζει σέντρα από τα αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Μαρκόφσκι και κάνει το γκολ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλων Σμύρνης) Σουτ διαγώνιο από τον Κυριακίδη έξω από την περιοχή,η μπάλα κατέληξε άουτ.
27ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιωτίδης
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα ανοίγει το σκορ στο Ματς. Μετά από το φάουλ που έγινε για την Κέρκυρα από τα 30 μέτρα και αριστερά, κεφαλιά Παναγιωτίδη στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.
27ΓΚΟΛΠαναγιωτίδης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οφσάιντ ο Βάρκας, σωστή υπόδειξη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα από τα δεξιά με τον Κολ, περνά ανεκμετάλλευτο.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Απόλλων Σμύρνης όταν ο Βάρκας, μετά από τυφλό διώξιμο, παίρνει την μπάλα, σουτ με τη μία από θέση μέσα αριστερά, όμως διώχνει ο Παγκράτης σωτήρια.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ για τον Απόλλωνα από τα αριστερά, βγάζει σέντρα ο Κολ, κεφαλιά ο Βάρκας από το ύψος του πέναλτι,αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουχούμης
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλων Σμύρνης) Συρτό σουτ απέξω και δεξιά του Πατράλη, μαζεύει ο Παγκράτης.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ για τον Απόλλωνα από τα αριστερά, πλασαριστά, η μπάλα χάνεται.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Απόλλων Σμύρνης) Σέντρα Κυριακίδη από τα δεξιά, κεφαλιά Μαρκόφσκι από την καρδιά της περιοχής της Κέρκυρας, πάνω από την εστία του Παγκράτη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο Ματς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κέρκυρα (Χριστοφοράκης Κώστας): Παγκράτης, Βλάχος, Παπαγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Νασιμέντο, Μίσκου, Σπίντζος, Ντε Βίντερ, Λεπενιώτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου), Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου)- Πετρίδης (Χίου), Τέταρτος: Ψυχούλας (Βοιωτίας).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ(Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κυριακίδης, Βιτλής, Χουχούμης, Λαρέα, Φατιόν, Βάρκας, Ιριτιέρ, Πατράλης, Κολ, Μαρκόφσκι.

eeep eeep