Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ | Round 10 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΟΦΗ
2 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης.
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή του αγώνα και μεγάλη ένταση, καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση.
92ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚέβι Χύσι
92ΓΚΟΛΚέβι Χύσι
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ νίκης για τον ΟΦΗ και 2-3. Σέντρα του Ράντι, κεφαλιά του Χίσι στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, τρία λεπτά ακόμα.
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χοακίμ Αντουκόρ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό, με τον Ντάγκρα να μπαίνει από τα αριστερά, να σουτάρει και τον Δερμιτζάκη να αποκρούει με τα πόδια.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ προσπαθεί να πετύχει το γκολ της νίκης.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αχαρναϊκό. Εκτός ο Ζαχαρός, μέσα ο Μεγαλοοικονόμου.
83Βγήκε Λάμπρος Ζαχαρός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδριανός Μεγαλοοικονόμου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΟΦΗ. Εκτός ο τραυματίας Μιλοσάβλιεφ, μέσα ο Βαλλιάνος.
79Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βαλλιάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταίο τέταρτο στον αγώνα, ο ΟΦΗ ψάχνει το γκολ της νίκης, ενώ ο Αχαρναϊκός έχει ξεμείνει από δυνάμεις.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι ζήτησε ο ΟΦΗ σε μαρκάρισα του Χριστοφιλέα στον Ράντι. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται, ο πάγκος του ΟΦΗ μπήκε μέσα στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε έξαλλα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη σέντρα του Ράντι, προβολή του Μάνου, ψηλά άουτ η μπάλα.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κοιλιάρας
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Ράντι, κεφαλιά του Όστοϊτς, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην αντεπίθεση ο Αχαρναϊκός, με τον Τζέφερσον από πλάγια θέση να στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρίες για τους Κρητικούς. Σουτ του Μιλοσάβλιεφ από πλάγια, η μπάλα βρήκε πόδι αντιπάλου και πέρασε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Ράντι, μόνος του ο Χίσι στο δεύτερο δοκάρι, σούταρε, με τον Αποστολίδη να αποκρούει σε κόρνερ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μέσα σε οχτώ λεπτά, ο ΟΦΗ γυρίζει το ματς στο 2-2 με δύο στημένες φάσεις και δείχνει έτοιμος για την ολική ανατροπή.
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Κομεσίδης
57ΓΚΟΛΔημήτρης Κομεσίδης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ και 2-2. Κόρνερ του Ράντι, η μπάλα κόντραρε, οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Κομεσίδης με γυριστό σουτ από πολύ κοντά φέρνει το ματς στα ίσια.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου, ο Αποστολίδης έδιωξε σε κόρνερ.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πετυχαίνει τον βασικό του στόχο, μειώνει γρήγορα το σκορ και πιέζει για την ισοφάριση.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ και 2-1. Σκόρερ ο Μιλοσάβλιεφ με εξαιρεικό χτύπημα φάουλ που άφησε άγαλμα τον Αποστολίδη.
49ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
49ΓΚΟΛΒλάνταν Μιλοσάβλιεβ
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σωστές οι αλλαγές του Νιόπλια, αφού Μητρόπουλος και Χαντί δεν βοήθησαν καθόλου, ενώ αρκετές φορές έκαναν λάθη στο αμυντικό κομμάτι.
46Βγήκε Παύλος Μητρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κέβι Χύσι (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ για τον ΟΦΗ. Μέσα οι Χύσι και Μάνος, εκτός οι Μητρόπουλος και Χαντί.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου μέρους στο Μενίδι, με τον εντυπωσιακό Αχαρναϊκό να προηγείται εύκολα με 2-0 του ΟΦΗ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, ένα λεπτο ακόμα. Χαμένα τα έχουν στον ΟΦΗ με την εξέλιξη του αγώνα.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ράντι, ο Βουό κάνει το κοντρόλ, στρώνει στον Χαντί, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σταμούλης
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Ντάγκρας
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Αχαρναϊκό και 2-0. Ο Τζέφερσον έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Ντάγκρα στην πλάτη της άμυνας, ο νεαρός μέσος μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το δυνατό κάθετο σουτ και αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Δερμιτζάκη κατέληξε στα δίχτυα.
38ΓΚΟΛΔημήτρης Ντάγκρας
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Τζέφερσον, ο Δερμιτζάκης διώχνει μακριά, το σουτ του Παπατόλιου πέρασε μακριά.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Όσο περνάει η ώρα, ο ΟΦΗ χειροτερεύει και δεν μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη εστία.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κομπίνα των γηπεδούχων σε εκτέλεση φάουλ, Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον άλλαξαν τη μπάλα, το σουτ του Χριστοφιλέα πέρασε ψηλά άουτ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Ράντι, κεφαλιά του Όστοϊτς, στην αγκαλιά του Αποστολίδη.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετικό παιχνίδι, με τον Αχαρναϊκό να φεύγει στην κόντρα αρκετές φορές, μην έχοντας τη σωστή κάθετη πάσα. Ο ΟΦΗ γυρίζει τη μπάλα, αλλά χωρίς τελική προσπάθεια.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο σουτ του Ντάγκρα έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δερμιτζάκης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Σταμούλη, στην αγκαλιά του Δερμιτζάκη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ματς για γερά νεύρα, ένταση και πάθος, από το ξεκίνημα του.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ που πιέζει. Κόρνερ του Ράντι, γυριστό του Μητρόπουλου, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Αχαρναϊκό από τα αποδυτήρια. Σε κόρνερ του Σταμούλη, ο Δερμιτζάκης έδιωξε με τις γροθιές, ο Τζέφερσον βρέθηκε αφύλαχτος στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με ένα δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζέφερσον Νταμιάο Κορέια
02ΓΚΟΛΤζέφερσον Νταμιάο Κορέια
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ζαχαρός, Ντάγκρας, Σταμούλης, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Αποστολίδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Μητρόπουλος, Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Μιλοσάβλιεφ, Βουό.

eeep eeep