Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 5 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης στη Ριζούπολη.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλείνει τις αλλαγές του ο Νεντίδης, μέσα ο Παπαδημητρίου, εκτός ο Φιλίπε.
93Βγήκε Γιόναταν Φιλίπε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιάσων Παπαδημητρίου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ-φάουλ του Τριανταφυλλάκου, εκτός εστίας η μπάλα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων δεν μπορεί να απειλήσει και δύσκολα θα αλλάξει κάτι μέχρι το φινάλε.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
83Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Πετρόπουλος στη θέση του Σιατραβάνη.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταίο 10λεπτο, ο Απόλλων είναι εγκλωβισμένος και δεν μπορεί να βρει λύσεις απέναντι στην μαζική άμυνα του Αγροτικού.
76Βγήκε Μιχάλης Κύργιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Κονέ, ψηλά άουτ η μπάλα.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Εκτός ο Κύργιας, μέσα ο Κάσσος.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες.
67Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Πάλλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάλλας αντί Γκέσιου, στη δεύτερη αλλαγή του Αγροτικού Αστέρα.
63ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Δημήτρης Ουνγιαλίδης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με δέκα ποδοσφαιριστές ο Αγροτικός Αστέρας. Ο Ουνγιαλίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, σωστή η απόφαση του διαιτητή.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα, εκτός ο Αλμπάνης, μέσα ο Τζάνης.
60Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο δεύτερο μέρος, αλλά το σουτ του Σιατραβάνη πέρασε ψηλά άουτ,
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα λάθη των βοηθών συνεχίζονται σε εκνευριστικό βαθμό. Ο Γκέσιος αυτή τη φορά υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση από τον Παπανικολάου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους στο "Γ. Καμάρας". Ο Δεινόπαπας πήρε τη θέση του Μπουτζίκου, στην πρώτη αλλαγή των φιλοξενουμένων.
46Βγήκε Νίκος Μπουτζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου στη Ριζούπολη. 0-0, με τον Απόλλωνα να διαμαρτύρεται σωστά για δύο οφ-σάιντ που δόθηκαν λανθασμένα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε στα δίχτυα. Δικαιολογημένα παράπονα και για τον Αγροτικό για δύο περιπτώσεις οφ-σάιντ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, δύο λεπτά ακόμα.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακόμα μία λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Πυργάκη, σε μπαλιά στον Φιλίπε, η δεύτερη μέσα σε λίγα λεπτά.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Σέντρα του Βαλεριάνου, ο Διαμαντόπουλος άφησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια, ο επερχόμενος Σιατραβάνης πλάσαρε, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε εύκολα.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Αργυρίου
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαντάρα τα έχουν κάνει οι βοηθοί. Ο δεύτερος βοηθός Πυργάκης αυτή τη φορά, ανέκοψε λανθασμένα τον Μπουτζίκο, ο οποίος καλυπτόταν 1,5 μέτρο από τους αμυντικούς του Απόλλωνα.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη του Ρομάνο στον Διαμαντόπουλο, ο Γιακουμής πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα. Ως μη γενόμενη η φάση, καθώς ο ίδιος βοηθός, ο Παπανικολάου σήκωσε και πάλι λανθασμένα τη σημαία του για οφ-σάιντ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό συρτό σουτ του Αλμπάνη, μπλόκαρε εύκολα ο Γιακουμής.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φοβερό σουτ του Πουρτουλίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι του Γακουμή.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός έχει ισορροπήσει το ματς και έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να προηγηθεί στο σκορ.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Αγροτικό. Ο Φιλίπε έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έβγαλε έτοιμο γκολ στον Πάτο, αλλά αυτός δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πάνου, κεφαλιά του Ρομάνο, διώχνει πάνω στην γραμμή με το κεφάλι ο Βαφέας.
13ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ουνγιαλίδης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σιγά-σιγά παίρνει μέτρα στο γήπεδο ο Αγροτικός, που μπήκε πολύ μουδιασμένα στα πρώτα λεπτά.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει ο Απόλλωνας που έχει πάρει τα ηνία του αγώνα. Σέντρα του Σιατραβάνη, πρόλαβε ο Γιακουμής και μπλόκαρε τη μπάλα προ του Διαμαντόπουλου.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τον Απόλλωνα με τον Σιατραβάνη, το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ από τον βοηθό. Ο νεαρός μέσος ήταν καλυπτώμενος, όταν πήρε τη μπάλα από τον Κονέ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση στη Ριζούπολη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μίαρης (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Πυργάκης (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φιλίπε, Γκέσιος, Πάτο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Πορτουλίδης, Κονέ, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος.

eeep eeep