Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 24 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα, Αγροτικός Αστέρα-Αχαρναϊκός 0-1.
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρτινς ντα Σίλβα Ράνιελσον
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αναστασίου
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός Αστέρας διαμαρτύρεται για πέναλτι σε ανατροπή του Γκέσιου.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δαμιανός Ψύχος
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουκόλης
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πάτο, κανένας δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και η φάση πέρασε ανεκμετάλλευτη, με τον Σωτηράκο να διώχνει.
79Βγήκε Γιάννης Κυριαζόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Σιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αχαρναϊκό. Βγαίνει ο Κυριαζόπουλος και μπαίνει ο Σιάννης.
75Βγήκε Γιώργος Λύρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάρτινς ντα Σίλβα Ράνιελσον (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Χατζή ο Τριανταφυλλάκος.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αχαρναϊκό. Στη θέση του Λύρα ο Μάρτινς.
75Βγήκε Κώστας Χατζής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Ο Αχαρναϊκός παίρνει προβάδισμα με σουτ του Λύρα έπειτα από τακουνάκι του Τσουβαλτσίδη!
72ΓΚΟΛΓιώργος Λύρας
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Λύρας
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μέρντοβιτς από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάι βρέθηκε μόνος του στο ύψος της περιοχής, δεν μπόρεσε όμως να κάνει το σουτ απέναντι στους αμυντικούς και έδιωξε ο Μεγαλοοικονόμου.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο ευθύβολο σουτ του Μπουτζίκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Ψύχος.
62Βγήκε Δημήτρης Ουνγιαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λούκας Μέρντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Ουνγιαλίδη ο Μέρντοβιτς.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αχαρναϊκό. Στη θέση του Τζέφερσον μπαίνει ο Ντάγκρας.
56Βγήκε Τζέφερσον Νταμιάο Κορέια (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ έξω από την περιοχή για τον Αχαρναϊκό. Το εκτέλεσε ο Σωτηράκος, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Θεοδωρίδη ο Τάι.
46Βγήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιμπέρε Ταϊανάν (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, Αγροτικός Αστέρας-Αχαρναϊκός 0-0
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ουνγιαλίδη, έδιωξε ο Σωτηράκος πριν γίνει ο αποδέκτης της μπάλας ο Φιλίπε, που ήταν μόνος του στο ύψος του πέναλτι.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλέψιμο του Τζέφερσον στο κέντρο, ο Αχαρναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση, «έκοψε» για τον Λύρα, αλλά πριν η μπάλα φτάσει σε αυτόν ο Πάτο με ένα απίστευτο σπριντ πρόλαβε και του πήρε την μπουκιά από το στόμα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ουνγιαλίδη, ο Γκέσιος μέσα από τη μεγάλη περιοχή, καθυστέρησε, δεν έκανε το σουτ και έδιωξαν οι αμυντικοί.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ουνγιαλίδης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάνουν το 1-2 Τεγούσης και Πάτο, ο δεύτερος επιχείρησε το σουτ, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό. Ο Λύρας πήρε την μπάλα, «έκοψε» στο κέντρο, έκανε το σουτ από το κέντρο της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη του Γκέσιου, προλαβαίνει την μπάλα ο Φιλίπε, κάνει το γυριστό σουτ, αλλά διώχνει σε κόρνερ ο Ψύχος.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φιλίπε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός Αστέρας έχει την ελαφρά υπεροχή και προσπαθεί να απειλήσει από τα αριστέρα με τον Ουνγιαλίδη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Χατζηνάκος, Κουβαλάκης (Δράμας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Τζέφερσον Νταμιάο, Πλαβούκος, Λύρας, Ζαχαρός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Τεγούσης, Βαφέας, Θεοδωρίδης, Χατζής, Γκέσιος, Πάτο, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε.

eeep eeep