Αναφορά Αγώνα: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2019-20

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ εν ΔΙΑΓΟΡΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 13:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του παιχνιδιού (Νίκη Βόλου - Διαγόρας 2-1)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Ο Γούλας στη θέση του Πινιώτη
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοσνιάδης αντί του Τσιώλη για τη Νίκη Βόλου
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Τη θέση του Αυγενικού πήρε ο Αθανασίου.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιορδανίδης αντί του Κώστα Κυριακίδη, για την Νίκη.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Αλιατίδης
62ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Μπουρλάκης
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ευαγγελιδάκης σέντραρε από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μπουρλάκη που με σουτ από κοντινή απόσταση μειώνει σε 2-1
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Διαγόρας) Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού από μακρινή απόσταση, θα μπλοκάρει εύκολα ο Αποστολίδης
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Ευαγγελιδάκης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του δευτέρου μέρους.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος πρώτου ημιχρόνου Νίκη Βόλου - Διαγόρας 2-0 (6' Τσιώλης, 44' Γκαρσία πεν)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ευαγγελιδάκης αντί του Χουζούρη, για τον Διαγόρα.
42ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΛούκας Γκαρσία
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χουζούρης βρήκε τη μπάλα με το χέρι, με τον ρέφερι να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λούκας Γκαρσία που πέτυχε το 2-0 για την Νίκη.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Παπαδόπουλος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιώλη μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά, η μπάλα θα κοντράρει στον Προβατίδη και θα περάσει κόρνερ. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο για τη Νίκη.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Τσιώλης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαγόρας βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Κασνέτσι που μέσα από την περιοχή σούταρε με δύναμη, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μια καλή στιγμή για την Νίκη Βόλου, όταν μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Ιορδανίδη που από τα 20 μέτρα σούταρε με δύναμη, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι της εστίας του Τσέλιου.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το γκολ, ο Διαγόρας έχει ανεβάσει την απόδοση του.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντομίγνκεθ έστρωσε στον Ιορδανίδη, το σουτ του μέσου της Νίκης πέρασε ψηλά άουτ
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Νίκη Βόλου ανοίγει το σκορ στο παιχνίδι (1-0). Με σκόρερ τον Τσίωλη. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάρδαρης άλλαξε το παιχνίδι από τα δεξιά προς μέσα αριστερά, ο Τσιώλης κατέβασε όμορφα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας, γράφοντας το 1-0 για τη Νίκη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του Αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Aποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Κυριακίδης Σ, Κάρδαρης, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία, Ιορδανίδης, Τσίωλης, Τσιμπούκας, Μπαταγίνι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φώτης Ντάουλας (Δυτικής Αττικής), Βοηθοί: Xρήστος Πλακάς (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντίνος Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Τέταρτος: Ιωάννης Παραδεισόπουλος (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Μανωλάκης, Χουζούρης, Κασνέτσι, Αυγενικού, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου, Πατσαρούχας.

eeep eeep