Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 14 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκόλια έξω από την περιοχή, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών του Απόλλωνα
92Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Πετρόπουλος αντί Διαμαντόπουλου
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ριζογιάννη, κεφαλιά του Γιαννιτσάνη που δεν είχε δύναμη και η μπάλα πέρασε άουτ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσσος μπήκε στην περιοχή, κατάφερε να κάνει το σουτ, αλλά ο Αθανασόπουλος αυτή τη φορά μπλόκαρε την μπάλα.
80Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Αλμπάνης αντί Σιατραβάνη
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης προσπάθησε να φύγει προς την περιοχή των Τρικάλων και πριν προλάβει να μπει στην περιοχή δέχθηκε μαρκάρισμα, με το φάουλ να περνά ανεκμετάλλευτο σε εκτέλεση του Κονέ πάνω στο τείχος.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντενίζ Μπαϊκαρά
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κλέψιμο της μπάλας από τον Σιατραβάνη στην άμυνα των Τρικάλων, πήρε την μπάλα από τον Μπαϊκαρά και πριν μπει στην περιοχή δοκίμασε το σουτ που έφυγε άουτ.
71Βγήκε Κριστιάν Ομπόντο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Τσιάρας αντί Ομπόντο
69Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Γιαννιτσάνης αντί Αρναρέλλη
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μουμίν για τον Κουσκουνά, ο Βαλεριάνος πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Τρίκαλα προσπαθούν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά μέχρι τώρα το επιχειρούν με γεμίσματα που δεν ανησυχούν την άμυνα του Απόλλωνα
52Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μαρουκάκης αντί Στεφάνοβιτς
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...κακή εκτέλεση φάουλ από τον Γκόλια, η μπάλα στο τείχος και στη συνέχεια το γέμισμα του δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Ταΐρης.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Πασχάλης Κάσσος πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση του Απόλλωνα και με εξαιρετικό τρόπο πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων.
47ΓΚΟΛΠασχάλης Κάσσος
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πασχάλης Κάσσος
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αζράκ Μαχαμάτ (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μαχαμάτ αντί Βέρτζου
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη έξω από την περιοχή, ο Ταΐρης μπλόκαρε την μπάλα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αχιλλέας Σαρακατσάνος
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό σουτ του Κουσκουνά έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα πολλά μέτρα πάνω από την εστία αφού δεν πάτησε σωστά.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη έξω από την περιοχή του Απόλλωνα μετά από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Απόλλωνα, αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε υπό την πίεση του Βαλεριάνου έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσσος πήρε την μπάλα από λάθος του Αθανασόπουλου, αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έσωσε την εστία του και έδιωξε σε κόρνερ.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ξενοφών Πάνος
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχόμενα κόρνερ για τον ΑΟ Τρίκαλα, με την άμυνα του Απόλλωνα πλέον να δέχεται μεγάλη πίεση.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Δεληζήσης με ωραίο τάκλιν έδιωξε σε κόρνερ πριν γίνει επικίνδυνος ο επιθετικός των Τρικάλων.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώθηκε γκολ του Κουσκουκά σωστά, αφού όταν πήρε την μπάλα ήταν μπροστά από τους αμυντικούς του Απόλλωνα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο και να πλησιάσουν στην αντίπαλη περιοχή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Παπαδημητρίου, Καρακώστας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος, Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλ. Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Βέρτζος, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Αρναρέλλης, Ριζογιάννης, Ρομπέρ, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς.

eeep eeep