Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΧΑΝΙΑ | Round 5 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΟΦΗ εν ΧΑΝΙΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΔΟΚΑΡΙΜανώλης Ροβίθης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ με τον Ροβίθη που έκανε τεχνικό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και στη συνέχεια ο Αθανασίου έδιωξε σε κόρνερ.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος βρέθηκε μόνος πλάγια στην περιοχή μετά από ωραίο άνοιγμα του Κοιλιάρα, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία του Αθανασίου.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Ροβίθης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζονται οι μάχες στη μεσαία γραμμή, με τον ΟΦΗ να μην έχει αρκετή ενέργεια μετά το 3-0 και τον ΑΟ Χανιά να μην μπορεί να αντιδράσει και να φτάσει στα όρια της περιοχής των γηπεδούχων.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μπολάκης αντί Χαντί
76Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Μπολάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73Βγήκε Παντελής Θεολόγου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκο Ζόρο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ζόρο αντί Θεολόγου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός μετά το 3-0 έχει πέσει αρκετά στο παιχνίδι και υπάρχουν πολλά λάθη κυρίως στη μεσαία γραμμή.
69Βγήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ροβίθης αντί Βουό και Μάνος αντί Όγκμποε
69Βγήκε Πατρίκ Βουό (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65ΔΟΚΑΡΙΜάριος Όγκμποε
65Βγήκε Χριστιανός Ντούμος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Όγκμποε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του ΑΟ Χανιά.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Αποστολόπουλος αντί Ντούμου
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοιλιάρας μπήκε από αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή και εκεί ο Βουό καθυστέρησε πάλι και έχασε την ευκαιρία.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνκο Όστοϊτς
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ίμπαν Ράντι
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ράντι έφυγε από δεξιά στην αντεπίθεση για τον ΟΦΗ, έβγαλε μπαλιά στην περιοχή, όπου ο Βουό καθυστέρησε και κόπηκε από τον Ζέρη. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ράντι που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
53ΓΚΟΛΊμπαν Ράντι
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λύρα έξω από την μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία στην πρώτη τελική του ΑΟ Χανιά στο παιχνίδι.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άγγελος Χαντί
47ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Χαντί με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Προηγήθηκε άνοιγμα του Βουό στον Όγκμποε και ωραία διαγώνια μπαλιά στον Χαντί στα όρια της μεγάλης περιοχής.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Νίκος Γκεμίσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Λύρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Λύρας αντί Γκεμίση
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40ΓΚΟΛΔημήτρης Κομεσίδης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κομεσίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ράντι.
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Κομεσίδης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Όγκμποε να γυρίζει στον Βουό, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί να κλείσουν και να μην τον αφήσουν να κάνει το σουτ από τα τρία μέτρα.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Ηρακλής
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση του ΟΦΗ, καταφέρνει να φτάσει μέχρι τα όρια της περιοχής, αλλά τα γεμίσματα δεν είναι αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για την αμυντικούς των φιλοξενούμενων.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά πάσα του Όγκμποε, ο Ράντι πρόλαβε να κάνει την προβολή πριν την έξοδο του Αθανασίου, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πιέζει ψηλά στην άμυνα του ΑΟ Χανιών, ψάχνει τρόπο να ανοίξει την άμυνα και έχει κάνει πολλές μπαλιές με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή που δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ράντι, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Κουντουρέλης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Θεολόγου, Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Ντουμος, Σταματής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Νάστος, Χαντί, Ράντι, Όγκμποε, Βουό.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χοακίμ Αντουκόρ

eeep eeep