Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ | Round 4 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΟΦΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην αντεπίθεση ήταν η σειρά του Δαύκου να αντιδράσει εντυπωσιακά σε σουτ του Κουσκουνά μέσα από την περιοχή.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Βουό μετά από σέντρα του Ράντι, ο Σιδεράκης έδιωξε εντυπωσιακά.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ριζογιάννη, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας του ΟΦΗ, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δαύκου.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Βαλλιάνου, ο Σιδεράκης δείχνει να ελέγχει, αλλά η μπάλα του έφυγε από τα χέρια και έφτασε έξω από την περιοχή στον Ράντι που έκανε σουτ πάνω από την εστία
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιαννιτσάνη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία. Προηγήθηκε ωραία μπαλιά του Στεφάνοβιτς που τον έβγαλε μόνο με τον Δαύκο.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ράντι, κεφαλιά του Όγκμποε, αλλά ο Σιδεράκης πάλι μπλόκαρε την μπάλα
74Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μάνος αντί Μιλοσάβλιεφ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Βαλλιάνου, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σιδεράκης μπλόκαρε την μπάλα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Σερτζίνιο αντί Μπαϊκαρά που φεύγει με πρόβλημα τραυματισμού
70Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ριμπέιρο Σερζίνιο (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αυξάνει η πίεση του ΟΦΗ πλέον που βγαίνει μπροστά και ψάχνει την ισοφάριση, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκει ανοικτούς χώρους για να φτάσει σε ευκαιρίες.
62Βγήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κουσκουνάς αντί Δουκάκη
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ογκμποε αντί Χαντί
61Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55ΓΚΟΛΝίκος Γιαννιτσάνης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε σέντρα από αριστερά και πρώτη κεφαλιά πάσα από τον Μπαϊκαρά στον Γιαννιτσάνη.
55ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Γιαννιτσάνης
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην αντεπίθεση ο Μπαϊκαρά βρήκε χώρο να κάνει κίνηση στην περιοχή, αλλά το σουτ μπλόκαρε στη γωνία του ο Δαύκος.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Ράντι στην περιοχή, ο Σιδεράκης βγήκε έγκαιρα και δεν άφησε τον Βουό να επιχειρήσει το σουτ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Ριζογιάννη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι του Δαύκου.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια στην περιοχή, έδιωξε ο Δαύκος και το δεύτερο σουτ του Ριζογιάννη χτύπησε στα σώματα των αμυντικών.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Φιλίπ Στογιάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Στεφάνοβιτς αντί Στογιάνοβιτς
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
43Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ - Ράντι αντί Μπουρσέλη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ δέχθηκε μεγάλη πίεση στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, αλλά είχε σωστές αντιδράσεις και προσπαθούν να κρατήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή χωρίς να τα καταφέρνουν.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης έκανε πάλι προσπάθεια στην μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ με γύρισμα προς τα πίσω που έκλεψε ο Δουκάκης, γύρισε στον Γιαννιτσάνη με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, αλλά βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας ο Νάστος και έδιωξε σε κόρνερ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από ένα δυνατό πεντάλεπτο πίεσης του ΑΟ Τρίκαλα, ο ΟΦΗ έχει πάρει τον έλεγχο και δίνει ανάσες στην άμυνα, αλλά ψάχνει και το γκολ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιαννιτσάνη μέσα από την περιοχή, ο Δαύκος έδιωξε σε κόρνερ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Δουκάκη πλάγια για τον Μουμίν, εκείνος γύρισε στην περιοχή, αλλά ο Λαμπάκης δεν κατάφερε να βρει την μπάλα στο κέντρο της περιοχής και στη συνέχεια οι αμυντικοί του ΟΦΗ έδιωξαν σε κόρνερ.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντενίζ Μπαϊκαρά
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση του φάουλ, η μπάλα έφτασε στα όρια της περιοχής όπου έκανε το σουτ ο Ριζογιάννης και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δουκάκης έκανε προσπάθεια από δεξιά να μπει στην περιοχή, αλλά πριν τα όρια της δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Όστοϊτις.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιτσάνης δέχθηκε μαρκάρισμα σε προσπάθεια μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα αυτά λεπτά, με διάθεση και από τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν, αλλά χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να δημιουργήσουν κάποια φάση.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά,με τις δύο ομάδες να αναζητούν επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Δούκακης, Ριζογιάννης, Γιαννιτσάνης, Στογιάνοβιτς, Μπαϊκαρά
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Δαύκος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊς, Βουό, Χαντί, Μπουρσέλης, Κομεσίδης, Αντούκορ, Κιάσσος, Βαλλιάνος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας) Βοηθοί: Πάτρας, Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Βαλλιάνος

eeep eeep