Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 27 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΛΑΜΙΑ εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα. Λαμία-Πανσερραϊκός 3-1.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μομπίν Ντόραγκι
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίο σουτ από τον Βασιλόγιαννη έξω από την περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση από τον Ρίστιτς και κόρνερ.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Λαμία. Βγαίνει ο Ντουρμισάι και μπαίνει ο Πατσαρούχας.
86Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Πατσαρούχας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μποριβόγιε Ρίστιτς
82Βγήκε Λάντο Φούσου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πολυχρόνης Ταχματζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Παπατζίκου, η μπάλα πέρασε άουτ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Βγαίνει ο Φούσου και μπαίνει ο Ταχματζίδης.
77Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Λαμία. Στη θέση του Καραγιάννη ο Βάντερσον.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι, καθυστερεί αλλά σουτάρει τελικά με την μπάλα να φεύγει ψηλά πάνω από την εστία του Ρίστιτς.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Ρούτσης
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τη Λαμία. Βγήκε ο Σπυρόπουλος και μπαίνει ο Τσούκαλος.
72Βγήκε Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση, πάτησε μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Ρίστιτς βγήκε και έκοψε.
60Βγήκε Στέλιος Πόζογλου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Πόζογλου μπαίνει ο Τσούτσης.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ρότσα έξω από την περιοχή, αιφνιδιάστηκε ο Ρίστιτς, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φουσού χωρίς δύναμη, η μπάλα πάνω στον Γαβριηλίδη.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τιμόθεος Τσελεπίδης
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Καψάλης
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι ψάχνει το γύρισμα, αλλά ο Παπατζίκος έδιωξε σε κόρνερ.Το εκτέλεσε ο Αυγενικού, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
46Βγήκε Τιμόθεος Τσελεπίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Παπατζίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Τσελεπίδης, που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ, έδωσε τη θέση του στον Παπατζίκο.
45 03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Λαμία-Πανσερραϊκός 3-1
45 01ΓΚΟΛΑλέξανδρος Καραγιάννης
45 01ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Καραγιάννης
45 01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τη ΛΑΜΙΑ.Γύρισμα του Βασιλόγιαννη, ο Καραγιάννης με αριστερό σουτ κάνει το 3-1.
43ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΤιμόθεος Τσελεπίδης
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. Εκτέλεση φάουλ από τον Τσιμίκα, ο Τσελεπίδης έπιασε την κεφαλιά προ του Πίτκα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο σκόρερ των Σερραίων τραυματίστηκε στη φάση και πέρασε εκτός γηπέδου.
43ΓΚΟΛΤιμόθεος Τσελεπίδης
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τη ΛΑΜΙΑ. Κόρνερ του Αυγενικού και ο Καψάλης με κεφαλιά σημειώνει το αυτογκόλ.
39AYTOΓΚΟΛΣτέργιος Καψάλης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουλούλης έβγαλε για τον Ντουρμισάι, που έφευγε για το τετ α τετ, αλλά ο Καψάλης έκοψε σωτήρια.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γαβριηλίδη, ο Κανούλας πήρε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει στην εστία.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι πέρασε για τον Βασιλόγιαννη, που σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και μάζεψε ο Ρίστιτς.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι θέλησε να γυρίσει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Τσελεπίδης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πόζογλου, η μπάλα στα χέρια του Πίτκα.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Τσιμίκα, ο Τσελεπίδης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και μάζεψε ο Πίτκας.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ παραχώρησε ο Τσελεπίδης. Ο Ρότσα πήρε την μπάλα και σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο 55% η κατοχή για τη Λαμία, στο 45% για τον Πανσερραϊκό.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πόζογλου, η μπάλα κοντράρει στον Πεταυράκη και μαζεύει ο Πίτκας.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκπληκτική επέμβαση του Ρίστιτς. Έπειτα από κόρνερ του Αυγενικού, ο Αναστασιάδης πήρε την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Ρότσα έπιασε το σουτ, με τον Ρίστιτς να διώχνει σωτήρια.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Ντουρμισάι στον Καραγιάννη, που μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, αλλά οι παίκτες του Πανσερραϊκού έδιωξαν σε κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ήρεμος στον πάγκο του ο Μπάμπης Τεννές, δεν έχει δώσει ακόμα οδηγίες στους παίκτες του.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουλούλης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, αλλά πρόλαβε και έκοψε μέσα στην περιοχή ο Ντοράγκι πριν φτάσει στον Βασιλόγιαννη.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...«Εντάξει οφσάιντ ήταν, αλλά παίξτε», φώναξε στους παίκτες του ο Παναγιώτης Διλμπέρης.
06ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚώστας Μπουλούλης
06ΓΚΟΛΚώστας Μπουλούλης
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τη ΛΑΜΙΑ. Σκόρερ ο Μπουλούλης, ο οποίος πετυχαίνει το πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού, ο Μπουλούλης πετάχτηκε και με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο ο παίκτης της Λαμίας ήταν σε προφανή θέση οφσάιντ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Σιάκκας πριν από τη σέντρα και τη θέση του στο βασικό σχήμα του Πανσερραϊκού πήρε ο Γαβριηλίδης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Καψάλης, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ντοράγκι, Ρούτσης, Πόζογλου, Κανούλας, Φούσου
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας) Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Ζέρβας (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Ντουρμισάι, Βαλιός, Αυγενικού, Ρότσα, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος.

eeep eeep