Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 25 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΛΑΜΙΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φινάλε της αναμέτρησης. Λαμία - Παναιγιάλειος 1-0
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Βουτσιώτη, ο Πίτκας με γροθιές απομακρύνει την μπάλα.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκο Μπλάζιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
86Βγήκε Χρήστος Ρέλλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τρύφων Καζβιρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Παναιγιάλειο. Ο Καζβιρόπουλος στην θέση του τραυματία Ρέλλα.
85Βγήκε Κώστας Καζναφέρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βιτάλι Ιβάνκο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Παναιγιάλειο. Ο Καζναφέρης στην θέση του Ιβάνκο
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μικρή διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματιισμού του Ρέλλα, ο οποίος δείχνει ζαλισμένος.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Λαμία, με τον Τσούκαλο να παίρνει την θέση του Ρότσα
82Βγήκε Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Τσούκαλος (MΕΣΟΣ)
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Φερφελής
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Λαμία, με τον Φερφελή να παίρνει την θέση του Ντουρμισάι.
73Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Φερφελής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...8-3 οι τελικές για την Λαμία
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κτύπημα φάουλ του Τσιλιγκίρη, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Πίτκα.
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για την Λαμία. Λάθος από τον Γκαραβέλη, με τον Βασιλόγιαννη να μην κανει το σουτ, την μπάλα να φτάνει στον Ρότσα, τον τελευταίο, όμως, να σημαδεύει ψηλά άουτ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ από τα δεξιά με τον Ρότσα και τον Αναστασιάδη να μην βάζει καλά το κεφάλι του,χάνοντας την ευκαιρία.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλη στιγμή για τον Παναιγιάλειο. Ήταν η ατομική προσπάθεια και το γύρισμα του Τσιλιγκίρη από τα αριστερά, με τον Αναστασιάδη να παραχωρεί κόρνερ προ του Γκούφα
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την Λαμία, με τον Όμο να παίρνει την θέση του Βάντερσον.
54Βγήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σουλαϊμόν Όμο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Όπως και στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, έτσι και στην αρχή της επανάληψης, η Λαμία είναι αυτή που έχει την κατοχή της μπάλας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου ημιχρονου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Παναιγιάλειο, με τον Μπρους να παίρνει την θέση του Παπαδόπουλου
44Βγήκε Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άλμπερτ Μπρους (MΕΣΟΣ)
40ΓΚΟΛΑνδρέας Βασιλόγιαννης
40ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑνδρέας Βασιλόγιαννης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Με διπλή προσπάθεια ο Βασιλόγιαννης νικά τον Γκαραβέλη! Στην πρώτη εκτέλεση ο Γκαραβέλης αποκρούει, όμως ο διαιτητής έδειξε επανάληψη. Στη δεύτερη ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας τον νικά και ανοίγει το σκορ.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Παπαδόπουλος
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ! Σε εκτέλεση κόρνερ ο Παπαδόπουλος κάνει χέρι και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα!
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Ρέλλα πάνω στον Βασιλόγιαννη, με τον πάγκο των γηπεδούχων να ζητά την δεύτερη κίτρινη του αμυντικού του Παναιγιάλειου.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή φάση για τον Παναιγιάλειο. Ο Γκούφας βγήκε απέναντι από τον Πίτκα, με τον Αναστασιάδη, ομως, να κάνει σωτήριο τάκλιν.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι κέρδισε την κόντρα, η μπάλα πήρε περιεργη τροχιά προς την εστία, όμως ο Γκαραβέλης μπλόκαρε.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο μακρινό σουτ, από τον Ντουρμισάι, η μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σταύρος Πεταυράκης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό κτύπημα φάουλ του Ρότσα, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Στίκας
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Καζναφέρης
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Ματσκούκα, στην αγκαλιά του Γκαραβέλη
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Ρέλλας
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαμαρτυρίες των γηπεδούων για χέρι του Ρέλλα, εντός μεγάλης περιοχής, σε φάση διαρκείας για την Λαμία.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυρίτσης έχει αφήσει τα δυνατά μαρκαρίσματα σε αυτά τα πρώτα λεπτά του ματς.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία έχει τον έλεγχο του αγώνα, από τα πρώτα λεπτά.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ του αγώνα, από τον Μπλάζιτς, η μπάλα πέρασε άουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινή μπαλιά του Μπλάζιτς προς τον Βασιλόγιαννη, με τον τελευταίο να μην προλαβαίνει.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότα, Ρέλλας, Παπαδόπουλος, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Βουτσιώτης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ρότσα, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον, Ντουρμισάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετός κόσμος στις εξέδρες του ΔΑΚ Λαμίας. Ανάμεσα τους και φίλοι του Παναιγιάλειου.

eeep eeep