Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 25 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΟΦΗ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα, ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας 4-0.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βρεττού, μπλοκάρει ο Γουναρίδης.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά από τον Γκότοβο, απείλησε με σουτ ο Χατζής, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Στρέζος. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μάζεψε εύκολα μετά την εκτέλεση.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
85Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Χαντί μπαίνει ο Βρεττός.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκέσιου, έδιωξαν οι αμυντικοί.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αργυρίου σφίγγει τα δόντια και επιστρέφει στο γήπεδο.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο παιχνίδι, καθώς τραυματίστηκε ο Αργυρίου. Ο Αγροτικός να σημειωθεί ότι έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές του. Προσωρινά συνεχίζει με δέκα.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες ο Μπουρσέλης, που παίρνει τη θέση του Μιλοσάβλιεφ.
71Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
70Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Αντί του Τριανταφυλλάκου ο Γκέσιος.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Ουνγιαλίδη μπαίνει ο Γκέκας.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Βγαίνει ο Μητρόπουλος και μπαίνει ο Χίσι.
64Βγήκε Παύλος Μητρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κέβι Χύσι (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Δημήτρης Ουνγιαλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Γκέκας (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τριανταφυλλάκου, ο Στρέζος βγαίνει και μαζεύει προ του Χατζή.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, ο Γουναρίδης έδιωξε σε κόρνερ, το οποίο πέρασε στη συνέχεια ανεκμετάλλευτο.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τα δεξιά για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Φιλίπε πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Στρέζος έδιωξε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Στη θέση του Τάι μπήκε ο Μέρντοβιτς.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
46Βγήκε Ιμπέρε Ταϊανάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λούκας Μέρντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ΟΦΗ-Αγροτικός Αστέρας 4-0.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.
42ΓΚΟΛΝτίνος Πάγκαλος
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ. Ο Μιλοσάβλιεφ από δεξιά πρόλαβε στην έξοδο τον Γουναρίδη, σούταρε και ο Πάγκαλος από κανονική θέση στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ντίνος Πάγκαλος
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Χαντί από μακριά, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γουναρίδης. Το εκτέλεσε ο Μιλοσάβλιεφ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με τον Γουναρίδη να κάνει άστοχη έξοδο, αλλά να μην απειλείται.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάγκαλος γύρισε για τον Παντίδο, το σουτ του οποίου όμως ήταν άστοχο με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γουναρίδη.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Πάγκαλου, ο Μάνος κυνήγησε την μπάλα, αλλά η φάση σταμάτησε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αδύναμο σουτ από τον Τριανταφυλλάκο, μάζεψε εύκολα ο Στρέζος.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουτζίκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά δίπλα από τα δοκάρια.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Βαλλιάνου στον Μάνο, όμως ο τελευταίος ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κιάσσου, κεφαλιά του Πάγκαλου, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μάνος
19ΓΚΟΛΠαύλος Μητρόπουλος
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ. Σουτ στην κίνηση από τον Μητρόπουλο, αποκρούσει ο Γουναρίδης και ο ίδιος παίκτης από κοντά κάνει το 3-0.
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουκόλης
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παύλος Μητρόπουλος
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ. Ο Μάνος με «τσίμπημα» της μπάλας, την πέρασε πάνω από τον Γουναρίδη και έκανε το 2-0 για τον ΟΦΗ.
18ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθησε να απειλήσει ο Αγροτικός, ωστόσο ο Ουνγιαλίδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστος ο κόσμος στο «Γεντί Κουλέ».
04ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ντίνος Πάγκαλος
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ. Στην προσπάθεια του Μάνου, ο Χατζής άθελά του με προβολή έδωσε την μπάλα στον Πάγκαλο, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
04ΓΚΟΛΝτίνος Πάγκαλος
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ ζητά πέναλτι για ανατροπή του Χαντί από τον Ουνγιαλίδη στην περιοχή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης στο Ηράκλειο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τάι, Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Φίλιπε.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί, Νάστος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Αργυρίου
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Γκότοβος

eeep eeep