Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΕΠΙΣΚΟΠΗ | 8η Αγωνιστική | Play out 2014-15 NOTOΣ

ATHENS KALLITHEA εν ΕΠΙΣΚΟΠΗ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικολακάκης
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βουρβαχάκης
73Βγήκε Μπέλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
73Βγήκε Σπανουδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βλαβιάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Επισκοπή. Σε γέμισμα στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ, ο Δρακάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσούλη που στη συνέχεια την μπλόκαρε.
68ΔΟΚΑΡΙΔρακάκης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-1 ΓΚΟΛ Ο Πάλλας με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για την Επισκοπή.
63ΓΚΟΛΠάλλας
63ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πάλλας
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επέμβαση του Κατσούλη, ο Δρακάκης έκανε κεφαλιά ψαράκι ένα μέτρο από την γραμμή και ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας έδιωξε εντυπωσιακά.
60Βγήκε Ρουσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Συριόπουλος (MΕΣΟΣ)
56Βγήκε Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-0 ΓΚΟΛ Ο Σταμόπουλος άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Τσίτα, μπήκε στην περιοχή και με πολύ καλό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
54ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σταμόπουλος
54ΓΚΟΛΣταμόπουλος
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δρακάκης βρέθηκε μόνος στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, αλλά ο Κατσούλης κατάφερε να σώσει στην έξοδο.
46Βγήκε Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπανουδάκης (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Πετράκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βουτσιώτης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη δεύτερου μέρους
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός για την αναμέτρηση, με την εικόνα να μένει η ίδια και την Καλλιθέα να διατηρεί τον έλεγχο.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα μέσα από την περιοχή της Επισκοπής, η μπάλα πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει, η Καλλιθέα κρατά την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν έχει δημιουργήσει άλλες φάσεις
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει, η Καλλιθέα κρατά την μπάλα στη μεσαία γραμμή, αλλά δεν έχει δημιουργήσει άλλες φάσεις
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-0 Ο Μπέλλης πήρε την μπάλα λίγο πάνω από την σέντρα, πέρασε στο σπριντ δύο παίκτες της Επισκοπής και πλάσαρε στην έξοδο τον τερματοφύλακα της Κρητικής ομάδας.
19ΓΚΟΛΜπέλης
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπέλης
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ σε εκτέλεση φάουλ του Αριανούτσου για την Καλλιθέα, όπου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε άουτ.
18ΔΟΚΑΡΙΑριανούτσος
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Αρναρέλλης πέρασε δύο ποδοσφαιριστές της Επισκοπής, βρήκε χώρο για το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
08ΓΚΟΛΑρναρέλλης
08ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρναρέλλης
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Τσίπρα στην περιοχή της Επισκοπής, ο Τσίτας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας της Κρήτης μπλόκαρε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πιθαρούλης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Πασχάλης (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)

eeep eeep