Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | 7η Αγωνιστική | Play out 2014-15 NOTOΣ

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 31 Μάιος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το ματς στο Μπραχάμι.
86Βγήκε Μπουρλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σταμογιάννος (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίτα έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.
79Βγήκε Σπίνουλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρουμπουλάκου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίτα μέσα από την περιοχή, σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό του Φράγκου μέσα από την περιοχή, στα χέρια του Αθανασόπουλου η μπάλα.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, με τον Μπούνα να πλασάρει αφύλαχτος μέσα από την περιοχή και τον Κατσούλη να μπλοκάρει.
70Βγήκε Μίλιεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπούνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69Βγήκε Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσίτας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιαννίτσης
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φουρτάδο μέσα από την περιοχή, έδιωξαν οι αμυντικοί της Καλλιθέας. Νέο σουτ του Σκαρτσίλα, νέα απομάκρυνση από αμυντικό της Καλλιθέας, που έκανε τάκλιν με αυτοθυσία.
59Βγήκε Μασάδο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπέλης (MΕΣΟΣ)
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σκαρτσίλας
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπέροχη προσπάθεια από τον Σκαρτσίλα που πέρασε τρεις παίκτες, σούταρε μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κατσούλης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα από τον Σκαρτσίλα, σουτ του Μπουρλάκη από κοντά, έδιωξε ο Κατσούλης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
46Βγήκε Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τεγούσης (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Φράγκου, απελπιστικά πάνω από το δοκάρι η μπάλα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φουρτάδο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Σκαρτσίλα, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε πάνω από το δοκάρι.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χτύπημα φάουλ του Μασάδο από δεξιά, ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίλιεβιτς από δεξιά έκανε την κούρσα, μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά το γύρισμά του δεν ήταν καλό.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασάδο μέσα από την περιοχή από γύρισμα του Ντουρμισάι, ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε σταθερά.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοιχτό παιχνίδι στο Μπραχάμι, κινητικές και οι δύο ομάδες, παρά τη ζέστη.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα κόντραρε στον Σκαρτσίλα ύστερα από μακρινό σουτ, ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Ιωάννου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τον Πιζ, η μπάλα πέρασε δίπλα από δεξί δοκάρι.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο στάδιο του Αγίου Δημητρίου. Και φίλοι του Παναιγιάλειου στην αναμέτρηση, δίνοντας ξεχωριστό χρώμα στο ματς.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2' Πάσα του Μασάδο από αριστερά στον Αρναρέλη, ο οποίος μέσα και δεξιά στην αντίπαλη περιοχή έπιασε το σουτ, το οποίο ωστόσο έφυγε απελπιστικά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Μπραχάμι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πίκολο, Γιαννίτσης, Αρναρέλλης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46′ Τεγούσης), Μασάδο (59′ Μπέλης), Φράγκος, Ντουρμισάι (69' Τσίτας).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας (79′ Ρουμπουλάκου), Τζημογιάννης, Ιωάννου, Μωυσίδης, Ουρτάδο, Μπουρλάκης (86' Σταμογιάννος), Μίλιεβιτς (70′ Μπούνας), Φουρτάδο, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Κοντιζάς (Πειραιά)

eeep eeep