Αναφορά Αγώνα: ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | 6η Αγωνιστική | Play out 2014-15 NOTOΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
1 1

 Περίληψη

..............

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 24 Μάιος 2015
Ώρα Αγώνα: 17:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Παλαιολόγος
92ΓΚΟΛΙωαννίδης
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ιωαννίδης
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 ΓΚΟΛ Ο Ιωαννίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γέσιτς έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε και στους αμυντικούς του Ηρακλή Ψαχνών κατέληξε στα δίχτυα.
90Βγήκε Πολίτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπαλαράμπε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιωαννίδης
76Βγήκε Ιορδανίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πίεση του Αχαρναϊκού συνεχίζεται, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε κάποια αξιόλογη τελική προσπάθεια.
74Βγήκε Πουλάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καρκασίνας κέρδισε τις κόντρες στην περιοχή, έδωσε στον Πουλάκο, αλλά εκείνος δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά από την εστία του Αχαρναϊκού.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουλάκος έκανε διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά δεν είχε αρκετή δύναμη και μπλόκαρε ο Παγούδης.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνδυασμός του Ατανάσοφ με τον Ταμπάκη, ο Ταμπάκης προσπάθησε να τελειώσει την φάση, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ηρακλή Ψαχνών.
63Βγήκε Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιωαννίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
63Βγήκε Σκαθαρούδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ατανάσοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61Βγήκε Ίβκοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καρκασίνας (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηρακλής Ψαχνών προσπαθεί να κρατήσει τον ρυθμό και την μπάλα σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ώστε να σταματήσει την πίεση των ποδοσφαιριστών του Αχαρναϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τέλος πρώτου ημιχρόνου
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Αχαρναϊκός προσπαθεί να αντιδράσει και ανέβηκε ψηλά για να ισοφαρίσει, με αποτέλεσμα να αφήνει χώρους για τις αντεπιθέσεις της ομάδας της Εύβοιας.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαθαρούδης μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή Ψαχνών που δεν αντέδρασε σωστά, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε εκτός εστίας.
30ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πουλάκος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Πουλάκος με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε ωραία σέντρα του Παληγεώργος.
30ΓΚΟΛΠουλάκος
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ γκολ ως οφσάιντ για τον Ηρακλή Ψαχνών. Πολύ ωραία πάσα του Πολίτη προς τον Πουλάκο, εκείνος τελείωσε την φάση με σουτ, αλλά ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει την σημαία του για οφσάιντ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ίβκοβιτς βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Νικολίτση διαγώνια μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παγούδη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Mε σαφώς επιθετικό σχήμα ο Ηρακλής Ψαχνών στην αναμέτρηση, αφού χρειάζεται μόνο τη νίκη και ο Τίμος Καβακάς έχει επιλέξει ένα σχήμα με τρεις αμυντικούς - πέντε μέσους και δύο επιθετικούς.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Αθανασίου, Παπατόλιος (63' Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63' Ατανάσοφ), Ιορδανίδης (76' Καλογερόπουλος).
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελλίσας, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Παληγεώργος, Νικολίτσης, Πουλάκος (74' Γουόρντεν), Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Πολίτης (91' Μπαλαράμπε), Τσιμότζι, Ίβκοβιτς (61' Καρκασίνας).
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τσιμότζι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Διπλάρης (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τσούπρος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αθανασίου

eeep eeep