Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 1 | SUPER LEAGUE 2 2020-21

ΧΑΝΙΑ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σαμπανίδης προσπαθεί για την κεφαλιά, ο Ανδρέου παραχωρεί κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνάζουν για πέναλτι τα Χανιά και για μαρκάρισμα του Μπελεβώνη στον Διαμαντόπουλο. Ο Ντάουλας δείχνει επιθετικό, θεωρώντας ότι ο φορ των Χανίων ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι. Αυτό, βέβαια, έγινε πέφτοντας.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Στη θέση του Μπραμπίγια ο Παναγιωτούδης.
88Βγήκε Λούκας Μπραμπίγια (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Παναγιωτούδης (MΕΣΟΣ)
86Βγήκε Ιορδάνης Παπαργυρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Κουκόλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Στη θέση του Παπαργυρίου ο Κουκόλης.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...54% - 46% η κατοχή μπάλας πλέον στο παιχνίδι.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Στη θέση του Μενσά ο Φυτόπουλος.
71Βγήκε Εμανουέλ Μενσά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Φυτόπουλος (MΕΣΟΣ)
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντερσον ντο Νασιμέντο
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάρλος, η μπάλα άουτ.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Στη θέση του Μασένα ο Βρεττός.
62Βγήκε Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54Βγήκε Σρτζαν Βουγιάκλιγια (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σαμπανίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54Βγήκε Μανώλης Μπολάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Στη θέση του Μπολάκη ο Σπυρόπουλος, στη θέση του Μαυριά ο Βάντερσον και αντί του Βουγιακλίγια ο Σαμπανίδης.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Ο Κάρλος σεντράρει από αριστερά και ο Μασένα υπό την πίεση του Παπαργυρίου σουτάρει άουτ από κοντά!
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον προπονητή της Δόξας Δράμας, Θανάση Κολιτσιδάκη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Στη θέση του Καμαρά ο Σωτηράκος και αντί του Ρέντζα ο Αναστασόπουλος.
46Βγήκε Φοντέ Καμαρά (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Βασίλης Ρέντζας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Αναστασόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...63% - 37% η κατοχή της μπάλας. 6-5 οι τελικές προσπάθειες.
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ. Όπως στα δύο προηγούμενα ματς, έτσι και τώρα η Δόξα Δράμας πάει στα αποδυτήρια με το εις βάρος της 1-0.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κάρλος Ντάνιελ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετικό γύρισμα του Χάμοντ από δεξιά, ο Μενσά μόνος του πλασάρει πολύ άσχημα.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλέγας κερδίζει φάουλ από τον Μενσά, τον σπρώχνει εκνευρισμένος, αλλά ο Ντάουλας του χαρίζει την κίτρινη κάρτα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο εντός έδρας γκολ για τα Χανιά. Εκτός που δέχεται η Δόξα Δράμας στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια από πλάγια αριστερά, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου η μπάλα στα δίχτυα.
38ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
38ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Διαμαντόπουλος
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παρατηρήσεις στον Θανάση Κολιτσιδάκη από τον διαιτητή.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στατική φάση για τα Χανιά. Εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, η μπάλα κόρνερ. Στην εξέλιξη επιθετικό φάουλ του Μασένα.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από την τηλεοπτική επανάληψη φαίνεται ότι στη φάση του 26' αδίκως φωνάζουν οι Μαυραετοί. Η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή στην εκτέλεση φάουλ του Μαυριά.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...59% - 41% η κατοχή της μπάλας για τα Χανιά.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουντουρά από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Ηλιάδης μπλοκάρει.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Στη θέση του Τριανταφυλλάκου ο Κάρλος Ντάνιελ.
29Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κάρλος Ντάνιελ (MΕΣΟΣ)
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ λόγω τραυματισμού του Τριανταφυλλάκου.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, ο Κουτζαβασίλης αποκρούει! Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια, ο Ηλιάδης πέφτει στη δεξιά του γωνία και μπλοκάρει.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ - Από γέμισμα του Τριανταφυλλάκου ο Αγιώτης κάνει λάθος απομάρκυνση, όμως ο Διαμαντόπουλος στο τετ α τετ με τον Ηλιάδη πλασάρει ψηλά άουτ!
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μαυριά, κεφαλιά του Αγγελόπουλου η μπάλα άουτ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από πάσα του Χάμοντ ο Μπελεβώνης γυρνά τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Πλέγας απομακρύνει τον κίνδυνο για τα Χανιά.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπελεβώνη, η μπάλα πλάγιο...
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Την αριστερή πλευρά της Δόξας Δράμας επιδιώκουν να «χτυπήσουν» τα Χανιά.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασένα, η μπάλα ψηλά άουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόοδος για την ΕΡΤ, η οποία εμφανίζει πλέον στην οθόνη χρόνο και σκορ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από πάσα του Μενσά ο Μαυριάς δοκιμάζει δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος Χανίων: Λαμπίρης, Αναστασόπουλος, Σωτηράκος, Δημητριάδης, Κάρλος, Βρεττός, Καρτσαμπάς, Παναγιωτούδης, Φέκκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Αγιώτης, Μπολάκης, Παπαργυρίου, Νασιμέντο, Μπελεβώνης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Χάμοντ, Μαυριάς, Βουγιάκλιγια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Ζιούλης, Καμαρά, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Μασένα, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαθέσιμοι για τη Δόξα Δράμας είναι οι Νασιμέντο, Βάντερσον. Τα δελτία τους εκδόθηκαν και έτσι ο πρώτος είναι βασικός και ο δεύτερος βρίσκεται στον πάγκο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόκειται για το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Για τα άλλα δύο ματς που αναβλήθηκαν, η Δόξα Δράμας στις 24 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον Εργοτέλη για τη 2η στροφή και στις 10 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ξάνθη για την 3η αγωνιστική.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος Δόξας Δράμας: Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κουκόλης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Βάντερσον.

eeep eeep