Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 18 | SUPER LEAGUE 2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 14:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 6COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της Αναμέτρησης με σκορ 0-1 για τα Χανιά.
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά)Από μπαλιά του Γιάκου ακυρώνεται ως οφσάιντ το γκολ του Τζιώρα.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καρρίκι αντί Γκουστάβο για τον Απόλλων Λάρισας.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σιφναίος αντί Νούσιου για τον Απόλλων Λάρισας.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γιάκος αντί Κουσκουνά για την ομάδα των Χανίων.
78ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σουντουρά
78ΓΚΟΛΣουντουρά
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για την ομάδα των Χανίων 1-0,ο Σουντουρά κάνει το γκολ με δυνατό σουτ από πάσα του Βρεττού.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νύκταρης αντί Λίταινα για τον Απόλλων Λάρισας
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία από σέντρα του Σωτηράκου το γυριστό σουτ του Σουντουρά,όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βρεττός
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα του Απόλλων, του Γκέκα, ο Κουσκουνάς πλασάρει αλλά ο Γκέκας εκτινάσσεται και αποκρούει.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βρεττός αντί Πάνου για τα Χανιά.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Από σέντρα του Κάσσου, ο Σκούπρα διώχνει με δυσκολία, σουτάρει ο Σουντουρά κοντράρει σε σώματα και απομακρύνεται η μπάλα.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Μπαλιά του Μουμίν στον Κουσκουνά που βλέπει εκτός εστίας τον Γκέκα και πλασάρει από μακριά αλλά ο Γκέκας τελικά μπλοκάρει.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δεύτερου μέρους.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του πρώτου μέρους με το σκορ να παραμένει στο 0-0.
42ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚαρατάσιος
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Ο Σουντουρά πιέζει τον Καρατάσιο κερδίζει την μπάλα και βγαίνοντας μόνος προς την περιοχή, όμως ανατρέπεται.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Ο Κάσσος στρώνει στον Σουντουρά το σουτ του οποίου μπλοκάρει ο Γκέκας.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πάνος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...(Χανιά) Σέντρα του Ανδρέου κεφαλιά του Κουσκουνά,όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη λανθασμένη - με "γυμνό μάτι" - υπόδειξη οφσάιντ στον Κάσσο, των Χανίων.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό μαρκάρισμα του Ναζίμ (Απόλλων Λάρισας) στον Σωτηράκο, ο οποίος δεν τιμωρείται με κάρτα.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων Λάρισας απαντά με ένα σουτ του Νούσιου, αλλά μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη ευκαιρία για τα Χανιά,με την σέντρα του Κουσκουνά, κάνει κεφαλιά ο Κάσσος, αλλά μπλόκαρε ο Γκέκας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του Αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου), Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) - Γκιόση (Θράκης), 4ος διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Μουμίν, Κάρλος, Κάσσος, Κουσκουνάς, Πάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απόλλων Λάρισας (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Μπαστακός, Γκουστάβο, Ναζίμ, Καρατάσιος, Νούσιος, Σουλιώτης.

eeep eeep