Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Round 3 | 3oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Σουτ του Αρναρέλη από τα δεξί, η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Διούδη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκλήρωσε τις αλλαγές του και ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ο Σάλιακας έδωσε τη θέση του στον Τόλι.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑοΧ Κισσαμικό. Ο Αρναρέλης προσπάθησε να σκοράρει από δύσκολη γωνία, όμως ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Δασκαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το γυριστό του Παντελάκη, όμως η μπάλα έφτασε στον Βέργο, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Χατζηγιοβάνης στη θέση του Εμμανουηλίδη.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Αρναρέλης στη θέση του Καραγιάννη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Στάικου.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο μαζεμένες αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Ο Καμπετσής μπήκε στη θέση του Αποστολάκη, ενώ ο Μπουζούκης αντικατέστησε τον Κάτσε.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Βέργος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βέργο από 11 μέτρα, με τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού να πέφτει στη σωστή γωνία.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Ο Διαμαντόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Σισέ σε γύρισμα του Βέργου.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Σελινιωτάκης στη θέση του Τεγούση.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ! Φάση διαρκείας στην περιοχή του Παναθηναϊκού, με τον Ρίσκι να μην μπορεί να νικήσει τον Διούδη σε πρώτο χρόνο. Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον επιθετικό των γηπεδούχων, ο οποίος με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ! Ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα στον Ρίσκι, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω επιθετικού φάουλ του πρώτου στον Διούδη.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον Παναθηναϊκό. Το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη πέρασε μακριά από την εστία του Δασκαλάκη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ωραίο μπάσιμο του Εμμανουηλίδη από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στον Βέργο, ο οποίος δεν μπόρεσε να σουτάρει σε πρώτο χρόνο, ενώ στη συνέχεια η προσπάθειά του σταμάτησε σε σώματα αντιπάλων.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. ο Ρίσκι βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδιωξε τον μπάλα με το πόδι σε κόρνερ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για τον Κισσαμικό. Ο Διούδης έδιωξε με δυσκολία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βέργος έπιασε κεφαλιά-ψαράκι από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα δεν πήγε προς την εστία του Δασκαλάκη.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή φάση για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Το σουτ του Βρεττού έφυγε μακριά από την εστία του Διούδη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Κάτσε εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Εμμανουηλίδης πρόλαβε την έξοδο του Δασκαλάκη και πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πήγε προς το τέρμα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Βέργος κατέβασε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής του Δασκαλάκη, όμως το σουτ του δεν βρήκε εστία.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ! Ο Αποστολόπουλος μπήκε από τα αριστερά την περιοχή του Παναθηναϊκού, όμως το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Κακό διώξιμο από τον Δασκαλάκη σε σέντρα του Στάικου από τα δεξιά, όμως ο Βέργος δεν σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα για τον Παναθηναϊκό. Την είδε ο Πούγγουρας
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Εμμανουηλίδης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Δασκαλάκη και με ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ! Ο Αποστολάκης έβγαλε από δεξιά, όμως ο Χατζηθεοδωρίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Δασκαλάκη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Δασκαλάκης, Σάλιακας, Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης, Τεγούσης, Γκίνη, Καραγιάννης, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Ρίσκι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης, Παπαδάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Οικονόμου, Στάικος, Παντελάκης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Τζανδάρης, Κάτσε.

eeep eeep