ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
4 3

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοντοχρήστος
89ΓΚΟΛΑνγκούλο
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4-3 ΓΚΟΛ Ο Ανγκούλο με σουτ από κοντά έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής. Προηγήθηκε σέντρα του Βάντερσον και πρώτη κεφαλιά από τον Φαρινόλα.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δήμιζας
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βάντερσον, ο Δήμιζας έδιωξε σε κόρνερ.
78Βγήκε Χοτζάλι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-2 Ο Φαρινόλα έκανε την σέντρα, ο Ανγκούλο πάλι μόνος του με σουτ μείωσε το σκορ για τον Απόλλωνα.
76ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανγκούλο
76ΓΚΟΛΑνγκούλο
73Βγήκε Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γκαντιάγκα (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...4-1 ΓΚΟΛ Ο Μασούρας έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Μαρουκάκης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
73ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μαρουκάκης
73ΓΚΟΛΜαρουκάκης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ Η Παναχαϊκή συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Στεργίδης προσπάθησε να πάρει πέναλτι και έπεσε στην περιοχή ενώ είχε ήδη κίτρινη κάρτα και είδε την δεύτερη.
68ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Στεργίδης
64Βγήκε Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Καραδέμητρος (MΕΣΟΣ)
62Βγήκε Άρσιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φαρινόλα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χοτζάλι
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...3-1 ΓΚΟΛ Ο Μαρουκάκης έκανε την σέντρα, ο Χοτζάλι έπιασε το πρώτο σουτ που σταμάτησε ο Ταΐρης, αλλά στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα.
60ΓΚΟΛΧοτζάλι
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζιώρα μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα πέρασε λίγο έξω.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Βάντερσον, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής.
54Βγήκε Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βάντερσον
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...2-1 ΓΚΟΛ Ο Κοντοχρήστος με απευθείας εκτέλεση φάουλ βάζει μπροστά στο σκορ την Παναχαϊκή.
52ΓΚΟΛΚοντοχρήστος
52ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Κοντοχρήστος
48ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τρίγκας
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 ΓΚΟΛ Ο Τρίγκας με πλασέ έπειτα από κόρνερ του Μπουντόπουλου ισοφαρίζει.
48ΓΚΟΛΤρίγκας
46Βγήκε Χούσα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μασούρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άλλα
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Κάργας μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα. Ο Αναστασόπουλος πήρε την μπάλα στην επαφορά έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
44ΔΟΚΑΡΙΚάργας
42ΓΚΟΛΑνγκούλο
42ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑνγκούλο
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...0-1 ΓΚΟΛ Ο Λαγός έκανε την σέντρα και ο Ανγκούλο μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά και έστειλε χωρίς πίεση την μπάλα στα δίχτυα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα, αλλά δεν είχε δύναμη και ο Ταΐρης μπλόκαρε.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρσιτς προσπάθησε να πάρει πέναλτι, αλλά δεν υπήρχε παράβαση και χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άρσιτς
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει και υπάρχουν απλά κάποιες προσπάθειες για μακρινά σουτ από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους δύο τερματοφύλακες.
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοτσώνης
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...EYΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα. Ο Κύργιας πήρε την μπάλα από επέμβαση της άμυνας της Παναχαϊκής, αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε πάνω από την εστία της Παναχαϊκής. Προηγήθηκε γέμισμα του Γκόλια με εκτέλεση φάουλ προς την περιοχή.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουάνης
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αναστασόπουλος
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα. Ο Σουάνης βρήκε τον Άρσιτς μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής εκείνος έκανε το πλασέ, αλλά ο Χούσα πρόλαβε να διώξει πριν περάσει την γραμμή η μπάλα.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κοντοχρήστος δοκίμασε απευθείας την εκτέλεση φάουλ από πλάγια, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Απόλλωνα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Απόλλωνα.
1'COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ψιάνος, Λαγός, Σουάνης, Άρσιτς, Βάντερσον, Ανγκούλο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Χούσα, Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλμπι, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Χουτζάλι, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαρτσιάς
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λαγός

eeep eeep