Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Round 24 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΖΑΚΥΝΘΟΣ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μεντούρ μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, ο Κουζταβασίλης μπλόκαρε.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει και τα τελευταία λεπτά μοιάζουν διαδικαστικά με το παιχνίδι να γίνεται περισσότερο στο χώρο του κέντρου.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Αντωνίου αντί Κρολ
85Βγήκε Καμίλ Κρολ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Αντωνίου (MΕΣΟΣ)
80Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Οράσιο Καρντόσο (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Καρντόσο αντί Κόντου
78Βγήκε Νίκος Κουρέλλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άλαν Μεντούρ (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Μεντούρ αντί Κουρέλλα
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Σουάνης αντί Αρναρέλλη
71Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70ΓΚΟΛΑλέξανδρος Κόντος
70ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Κόντος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Κόντος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το σουτ και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στην ρίζα του κάθετου δοκαριού και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαλντοβαλίεφ, η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια της Ζακύνθου.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Φάμπιο αντί Ζορμπά
65Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62Βγήκε Σωτήρης Ζέλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πέττας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Ν. Πέττας αντί Ζέλιου
60ΓΚΟΛΣτράτος Χιντζίδης
60ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Στράτος Χιντζίδης
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Χιντζίδης με εκτέλεση φάουλ από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα της Ζακύνθου.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Ζέλιος
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Σέντρα του Ζορμπά, ο Μπαλντοβαλίεφ δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και ο Γκόμεζ που κυνήγησε τη φάση έκανε με σουτ το 2-0 για την Κέρκυρα.
58ΓΚΟΛΜατιέ Γκομές
58ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματιέ Γκομές
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καμίλ Κρολ
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Zορμπάς έκανε την προσπάθεια μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από την αριστερή πλευρά για την Κέρκυρα, ο Ζορμπάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζαϊρί υποδείχθηκε οφσάιντ σε κάθετη μπαλιά, είδε την κίτρινη κάρτα, ενώ η τηλεοπτική επανάληψη της φάσης δεν έδειξε αν τελικά ήταν αφού δεν φαινόταν στο πλάνο.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζαουάντ Ζαϊρί
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Ζάκυνθος προσπάθησε να αντιδράσει και να βγει στην επίθεση, αλλά εκτός από ένα κόρνερ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουρέλλας
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά για τον Μπαλντοβαλίεφ που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά πρόλαβε με έξοδο ο Παπαδόπουλος και μπλόκαρε.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της Ζακύνθου από τον Κόντο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.
28ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Ζορμπάς
28ΓΚΟΛΠαναγιώτης Ζορμπάς
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χιντζίδης έκανε παράλληλη σέντρα από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι που ο Ζορμπάς με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ζορμπά στην περιοχή της Ζακύνθου, ανάμεσα σε αμυντικούς και επιθετικούς πάλι ο Παπαδόπουλος καθάρισε τη φάση.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ματιέ Γκομές
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόντος έκανε το σουτ από τα τρία μέτρα μετά από ωραία σέντρα του Μπαλντοβαλίεφ, αλλά ο Παπαδόπουλος έκανε απίστευτη επέμβαση εξ επαφής.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα πιέζει την άμυνα της Ζακύνθου, προσπαθεί από τα άκρα να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά μέχρι τώρα οι αντιδράσεις των αμυντικών είναι σωστές.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιδανική πάσα στην δεξιά πλευρά για τον Γκόμεζ, εκείνος την γύρισε στην κίνηση στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ανδρεόπουλος δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ.
10ΓΚΟΛΒαγγέλης Τσιάμης
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από την δεξιά πλευρά στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην έξοδο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος, Αποστόλου, Ζαίρί, Κουρέλλας, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς, Κόντος, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ.

eeep eeep