Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 7 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, η μπάλα φτάνει στον Μαρουκάκη που χτυπάει στο γόνατο του και φεύγει.
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Ροβίθης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Ευθυμιάδης αντί Μάνιας
80Βγήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γρηγόρης Ευθυμιάδης (MΕΣΟΣ)
79ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Καπός
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Καπός με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για την ΑΕΛ. Η φάση ξεκίνησε από εκπληκτική προσπάθεια του Ροβίθη, ο οποίος άνοιξε στην περιοχή στον Πάτο, αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού και η μπάλα έφτασε στον Καπό.
79ΓΚΟΛΔημήτρης Καπός
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ματθαίος Μαρουκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε για την ΑΕΛ.
75ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Σακελαρίου αντί Τσοντάκη
73Βγήκε Νικηφόρος Τσοντάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Σακελλαρίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ την ΑΕΛ - Ροβίθης αντί Μπουντόπουλου
59ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Γιάννης Ταραλίδης
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ταραλίδης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ΑΕΛ.
59ΓΚΟΛΓιάννης Ταραλίδης
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Γιοβάνοβιτς της ΑΕΛ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή.
57ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
56Βγήκε Δημήτρης Σουμπασάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Βαττής (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ με τον Βαττή αντί του Σουμπασάκη
54Βγήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κομεσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΕΛ. Κομεσίδης αντί Βέρτζου που έφυγε και αυτός με πρόβλημα τραυματισμού.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς
49ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Μάντζης
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μάντζης με σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ξενοδόχοφ και έκανε το 1-0. Προηγήθηκε εξαιρετική πάσα του Μάνιας που τον έβγαλε μόνο με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.
49ΓΚΟΛΒασίλης Μάντζης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριστείδης Λώττας
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα αντεπίθεση του Κισσαμικού, ο Σουμπασάκης ήταν αυτός που έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε πάλι πάνω από την εστία της ΑΕΛ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάντζης βγήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ξενοδόχοφ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ πιέζει περισσότερο πλέον και ο Κισσαμικός βρήκε σε μια - δύο περιπτώσεις χώρους στην αντεπίθεση ώστε να βγει μπροστά.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καπός έφυγε στην κόντρα προς την περιοχή, αλλά τον έκοψε με φάουλ ο Πότσι πριν γίνει επικίνδυνος και για αυτό είδε την κίτρινη κάρτα.
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιονέλ Πότσι
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίο γύρισμα του Μαρουκάκη στην περιοχή, βρήκε χώρο για το σουτ που κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάνδρο Μάνιας
18Βγήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ. Καπός αντί Μπόγιοβιτς
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικηφόρος Τσοντάκης
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Μπόγιοβιτς, ο οποίος έχει πρόβλημα στην γάμπα και ο επιθετικός της ΑΕΛ θα φύγει πολύ νωρίς από την αναμέτρηση.
10ΔΟΚΑΡΙΓιάννης Ταραλίδης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ. Ο Ταραλίδης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΛ και στη συνέχεια έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί εκτός περιοχής.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Τσοντάκη να αιφνιδιάσει με σουτ από πλάγια αριστερά τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γρήγορος ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Κισσαμικό να ανεβαίνει ψηλά και να προσπαθεί να μπει στην περιοχή της ΑΕΛ, ενώ κρατά και έξω από τα όρια του τέρματος του τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολαδός, Κορτέσης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος, Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης, Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Λώττας, Μάντζης, Μάνιας.

eeep eeep